Ups! Vedete cu părţile intime la vedere! Ele au şocat pe covorul roşu

10 martie, 2018
FotoJet jpeg

Accident sau nevoie disperată de-a atrage atenţia? Indiferent de motivul expunerii excesive, aceste vedete au lăsat prea mult la vedere.

image

Nimeni nu vrea să se împiedice pe covorul roşu şi să rişte o cădere complet dizgraţioasă! De aceea, toate starurile trag de rochiile lungi pe care le poartă, dezvăluind câteodată mai mult decât ne aşteptam. Ca, de pildă, Emma Stone, care nu pare deloc genul care să-şi expună lenjeria intimă în văzul lumii aşa, doar pentru că n-are altceva mai bun de făcut.

La ceremonia de decernarea a premiilor Oscar din 2015, actriţa a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să nu se dezechilibreze de pe tocurile ei foarte înalte şi să pice în nas. De căzut, n-a căzut, dar nici mare diferenţă n-a fost odată ce s-a văzut ce s-a văzut…

image

Este o casnică disperată şi tânjeşte după atenţia pe care o are, în mod normal, o vedetă? Eva Longoria s-a chinuit atât să meargă în superba ei rochie (la Cannes Film Festival, în 2013), încât nici măcar nu i-a mai păsat că poate lăsa la vedere ceva ce numai soţul ei trebuie să vadă. Oricum n-a fost decât un moment de neatenţie, scurt, dar revelator.

image

OK, lui Lady Gaga îi place să şocheze şi ar face orice ca să facă o impresie memorabilă atunci când păşeşte în spaţul public. Dar chiar cred că, în cazul de faţă, n-a fost intenţionată expunerea, ci doar un mic - sau, mă rog, măricel - accident, care evident că a avut efectul scontat. Doar nu degeaba a fost numită CFDA Awards' Fashion Icon, în 2011!

image

Este frumoasă din cap până-n picioare! Şi tocmai datorită fizicului ei desăvârşit, Bella Hadid nu poate trece neobservată pe covorul roşu. Mai ales cu această ocazie (Festivalul de Film de la Cannes), când, din cauza unei despicături prea înalte a rochiei, s-a produs inevitabilul. Dar, să fim serioşi, modelul este obişnuit cu etalarea fiecărui centimetru al trupului ei atât de atrăgător!...

image

În vremurile ei bune, când kilogramele în plus nici măcar nu existau în vocabularul ei, Rihanna era sexy! Scuzaţi-mă, am vrut să spun SEXY!!! Şi ea ştia asta. Drept urmare, purta nişte ţinute care să-i evidenţieze formele apetisante şi noi aveam ce admira. Nu aducem vorba despre silueta ei mai rotunjoară de acum, ci ne mulţumim să privim decolteul adânc din spate, pe care l-a purtat la Met Gala, în 2014, şi atât!

image

Credeţi-mă pe cuvânt că duduia din imagine este nimeni alta decât Cara Delevingne. Draga de ea n-a avut decât cele mai bune intenţii, aplecându-se spre un fan pentru a vorbi cu acesta sau a-i da toată atenţia ei şi iată că nu ne-a ignorat complet nici pe noi. Dimpotrivă, ne-a arătat una dintre cele mai atrăgătoare părţi de corp ale ei.

image

Ups! Acesta chiar că nu e un accident voit! Să-ţi etalezi budigăii (scuze, Spanx-ii) pe covorul roşu e una dintre cele mai mari ruşini pe care le poate păţi un A-lister! Pe bune! Cum o mai putem privi acum pe Jennifer Garner ca pe o bombă sexy după ce ne-a arătat pantalonaşii modelatori de sub fustă?! Şi asta la o premieră de blockbuster, la Hollywood. Doamne, apără şi păzeşte starurile de asemenea ruşine!

Foto - preluare therichest.comRecente pe Ok! Magazine

Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg