Urania Cremene și Florentina Fântânaru dezbat provocările părinților de azi

3 iunie, 2024

Probabil cel mai cunoscut și apreciat expert în parenting din România a lansat prima carte-interviu a sa.

rania Cremene și Florentina Fântânaru
rania Cremene și Florentina Fântânaru

Urania Cremene, recunoscută ca unul dintre cei mai influenți și apreciați experți în parenting din România, a lansat noua sa carte de parenting, „Provocările părinților de azi, un ghid esențial pentru părinții care își doresc copii echilibrați. Aceasta este prima sa carte-interviu, scrisă în dialog cu Florentina Fântânaru, jurnalistă, autoare și realizatoare de emisiuni, cunoscută publicului larg grație emisiunii „De-a Viața Ascunselea” și în podcasturilor „Intervievista”.

Cu o experiență vastă în consilierea și sprijinirea părinților, Urania Cremene își folosește cunoștințele acumulate și empatia pentru a oferi sfaturi practice și strategii eficiente. Noua sa carte abordează provocările zilnice ale parentingului modern, oferind soluții concrete pentru a construi relații armonioase și sănătoase cu copiii.

De ce au NEVOIE, mai exact, copiii, și cum putem noi, părinții, să le satisfacem nevoile?Răspunsul la această întrebare, dar și la cele mai arzătoare întrebări ale părinților, se găsesc în noua sa carte! „Părinte iubitor și îngrijorat, nu te teme, sunt lângă tine la fiecare pas! Noua mea carte este aici pentru toate momentele când te vei întreba dacă ceea ce faci este bine pentru copilul tău, pentru toate clipele în care te vei îndoi de puterea ta și pentru toate momentele în care vei avea nevoie de un sfat”, spune Urania Cremene.

Prin paginile acestei cărți, Urania împărtășește din experiențele ei personale, oferă sfaturi validate de experți și prezintă cele mai recente cercetări în domeniul parentingului. Cartea este scrisă cu sinceritate și pasiune, devenind un partener de nădejde pentru părinți în călătoria lor de a crește copii bine pregătiți pentru viață.

„Provocările părinților de azi” îți oferă resursele ce te vor ajuta să pui fermitate și blândețe acolo unde părinții noștri au crezut că doar severitatea „îi face pe copii mari.” Cartea este ghidul care te transportă de la incertitudini, frustrare și epuizare, la siguranța că știi ce ai de făcut în relația cu copilul tău.

„Această carte este mai mult decât un simplu ghid; este un prieten de nădejde, un mentor plin de înțelegere și o sursă constantă de inspirație. Împreună, putem transforma fiecare provocare într-o oportunitate de creștere și învățare, atât pentru tine, cât și pentru copilul tău”, adaugă Urania Cremene.

„Provocările părinților de azi” este disponibilă în librării și online, pe www.bookzone.ro, oferind acces facil la resursele și sfaturile valoroase ale Uraniei.Recente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg