Uriaşa dramă prin care a trecut Lady Gaga. A dus la traume nesfârşite şi episoade psihotice

21 mai, 2021
1 gaga2 jpg jpeg

Celebra şi nonconformista Lady Gaga a trăit o adevărată dramă în adolescenţă. Diva din ”A star is born” a fost victima unui viol repetat, la 19 ani, fapt care a dus la nenumărare traume mai târziu, dar şi la apariţia unei boli cronice, o durere insuportabilă pentru care este nevoită să ia multe pastile.

A rămas gravidă la câteva luni, după violurile repetate, şi producătorul muzical care a abuzat-o a lăsat-o efectiv pe străzi. După mulţi ani de la episodul traumatizant din viaţa ei, Lady Gaga continuă să se lupte cu efectele negative ale acestuia. „Am fost violată în mod repetat la 19 ani”, i-a spus cântăreaţa lui Oprah Winfrey în interviul pentru documentarul ”The Me You Can’t See”.

Gaga a atras de multe ori atenţia în legătură cu victimele agresiunii sexuale: „Dacă cineva e atacat sau suferă vreo traumă, există dovezi ştiinţifice că i se schimbă creierul acelei persoane. Ceea ce face creierul e să ia acea traumă, să o pună într-o cutie, pe care o închide bine, ca să îţi dea posibilitatea să supravieţuieşti mai departe după toată acea durere imensă”, potrivit independent.co.uk.

Lady Gaga participă în proiectul demarat de Oprah destinat sprijinului sănătăţii mentale. Mai multe celebrităţi îşi dau voie să vorbească despre traumele care le-au marcat viaţa. Inclusiv prinţul Harry participă.

Documentarul realizat pentru Apple TV a reunit mai multe vedete şi se numeşte ”Partea din mine pe care nu o poţi vedea”. Fiindcă avem cu toţii părţile întunecate, părţile care suferă şi au nevoie de vindecare.

„Am fost traumatizată în mai multe feluri în cariera mea, de-a lungul anilor, dar am supravieţuit şi am mers mai departe.”, spune Gaga.

Povestea violului este cutremurătoare, iar Gaga a izbucnit în lacrimi. Interpreta doreşte ca toată lumea să înţeleagă cât de important este să cauţi ajutor, indiferent ce păţeşti. Şi să nu accepţi statutul de victimă. Prin faptul că aceste vedete acceptă să se vulnerabilizeze în faţa oamenilor, oamenii de rând pot înţelege mai uşor că nimeni nu e scutit de suferinţă.

”Eu am mers mai departe şi aş vrea să ştie şi acel copil sau adult care a păţit lucruri asemănătoare că poate merge şi el mai departe, poate supravieţui şi poate chiar să câştige Oscarul lui. Încurajez pe oricine să ceară ajutor, atunci când sunt pregătiţi să facă asta. Iar celor care au în preajma lor oameni care suferă, le spun că pot să meargă la persoana respectivă ca să le spună: ”Văd că suferi. Sunt aici pentru tine, dacă ai nevoie de mine. Spune-mi, te rog, povestea ta!”, continuă Lady Gaga.

Documentarul va fi disponibil pe Apple TV începând de azi, 21 mai.

Foto: ProfimediaimagesRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate