Urmaşe de cinci stele

13 septembrie, 2010

Ele sunt răsfăţatele soartei. Se trag din părinţi celebri şi pot avea Hollywoodul la picioare. Trebuie doar să îndrăznească. Dar, să recunoaştem, au o misiune dificilă: să-i facă pe părinţii lor faimoşi să fie mândri de ele!

Eva Amurri

Numele ei nu vă spune nimic, dar Eva are celebritatea în gene. Portretul ei, realizat pe când avea doar trei ani, de către fotograful Robert Mapplethorpe, se află în colecţia permanentă a Muzeului Guggenheim, din New York. Părinţii ei sunt actriţa Susan Sarandon şi regizorul italian Franco Amurri. Născută pe 15 martie 1985, apare în filme de la vârsta de şapte ani. La 18 ani a jucat alături de mama sa în pelicula The Banger Sisters, o experienţă pentru care a fost răsplătită cu „Young Artist Award“. Lipsită de prejudecăţi, asemenea mamei sale, a apărut în nouă episoade ale serialului Californication, pentru care a filmat şi topless. Eva nu pare să se grăbească însă să cucerească Hollywoodul: a jucat în multe producţii de televiziune şi abia la anul va apărea cu un rol principal în filmul Isolation.

Foto: Northfoto

Lorraine Nicholson

Are 20 de ani şi este fiica lui Jack Nicholson şi a Rebeccăi Broussard. A crescut, firesc, pe platourile de filmare, iar primul rolişor l-a obţinut la 13 ani, chiar în pelicula Something´s Gotta Give, cu Jack Nicholson cap de afiş. Acum face primii paşi în actorie, care, oricât de nesiguri ar fi, sunt făcuţi pe drumul cel mai sigur. Doar are întregul sprijin al unuia dintre cei mai importanţi actori de la Hollywood. Proiectele ei în desfăşurare sunt două roluri secundare în Prettyface, cu o distribuţie modestă, şi Soul Surfer, cu Dennis Quaid şi Helen Hunt.

Foto: www.lorraine-nicholson.com

Dominik Garcia Lorido

Născută pe 16 august 1983, Dominik este fiica actorului Andy Garcia şi a soţiei Marivi Lorido Garcia. Drumul ei de până acum în cinematografie se împleteşte cu cel al celebrului tată mai strâns decât în cazul celorlalte urmaşe. Andy a luat-o sub aripa sa protectoare, oferindu-i primul rol în 2005, în pelicula The Lost City, un film pe care acesta l-a regizat, dar în care a şi jucat. În 2008, Dominik a apărut din nou alături de Andy Garcia, în filmul La Linea, iar în 2009, cei doi au interpretat chiar rolurile de tată şi fiică, în comedia City Island, alături de Emily Mortimer şi Julianna Margulies.

Foto: Northfoto

Lily Collins

Are 21 de ani şi studiază jurnalismul la University of Southern California. A scris pentru o serie de reviste, precum Seventeen, Teen Vogue şi Los Angeles Times, ba chiar s-a şi implicat în 2008 în campania prezidenţială din America, moderând show-ul Kids Pick the President. Între timp însă pare să fi lăsat deoparte prima dragoste, jurnalismul, pentru actorie. Nu de alta, dar lucrurile se leagă de minune: Lily a interpretat rolul fiicei Sandrei Bullock în pelicula The Blind Side. Dar am uitat să vă spunem cine sunt părinţii ei în viaţa reală: muzicianul britanic Phil Collins şi Jill Tavelman, cea de-a doua soţie a acestuia. Viitorul îi surâde lui Lily: va juca în Abduction, alături de Taylor Lautner (motiv pentru care s-a şi zvonit că cei doi ar fi avut o legătură romantică) şi în Priest, alături de Paul Bettany.

Foto: lily-collins.net

Zoë Kravitz

Pe 1 decembrie va împlini 22 de ani, dar deja are un CV impresionant ca actriţă. A debutat în ultimul an de liceu direct în filmul

, cu Catherine Zeta Jones, urmat imediat de un rol în

, alături de Jodie Foster. Numele său deschide cu uşurinţă porţile faimei: este fiica muzicianului Lenny Kravitz şi a actriţei Lisa Bonet. A cochetat, bineînţeles, şi cu modellingul, ajungând imaginea parfumului „Princess“, al Verei Wang. Anul acesta, Zoë a mai bifat o serie de proiecte importante: a filmat pentru şase episoade ale serialului

a terminat lucrul la

, alături de Gabby Sidibe, şi a apărut pe marile ecrane în pelicula

, cu Kiefer Sutherland şi 50 Cent. Iar la anul ştie deja că va juca în

şi că va repeta intens cu formaţia sa, „Elevator Fight“ – pentru că, nu-I aşa, cu un tată ca Lenny Kravitz nu se poate să nu ai propria formaţie!

Foto: Northfoto



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg