Urmaşii regelui: ce fac azi copiii lui Michael Jackson, la 12 ani de la moartea lui

9 iulie, 2021
1 copiii lui michael jackson jpg jpeg

 La 12 ani de la moartea lui Michael Jackson, legenda sa merge mai departe prin cei trei copii. Afectaţi de moartea tatălui, dar şi de viaţa sub lumina reflectoarelor, fiecare luptă acum cu propriii demoni.

Luna aceasta se împlinesc 12 ani de când vestea morţii lui Michael Jackson făcea ocolul pământului. Planeta a intrat în delir, site-urile marilor publicaţii au picat, la radio se auzeau doar piesele regelui pop. În toată această nebunie, trei suflete se străduiau să facă faţă noii realităţi: viaţa fără tatăl lor. În urma lui Michael Jackson au rămas Prince Michael Joseph Jackson (24), Paris-Michael Katherine Jackson (22) şi Prince Michael Jackson II (19). Multă vreme s-a speculat pe seama modului în care artistul a devenit tată, dar varianta oficială e următoarea: primii doi au fost făcuţi cu o asistentă medicală, Debbie Rowe, iar mezinul cu o mamă-surogat. Debbie şoca opinia publică în 2003 cu următoarea afirmaţie: „Copiii mei nu-mi spun mamă pentru că nu îi las eu. Sunt copiii lui Michael. Nu că nu ar fi şi ai mei, dar i-am făcut special pentru el. Sunt oameni care merită să devină părinţi, iar el e unul dintre ei. Trebuia să-l răsplătesc cumva şi acesta a fost darul meu“. Deşi ulterior s-a retras de tot din viaţa celor mici, se pare că ea a fost cu ideea ca feţele lor să fie acoperite la fiecare apariţie publică, pentru a nu fi recunoscuţi. Cei trei copii au avut parte de o copilărie idilică la legendara moşie a artistului, Neverland, unde exista un parc de distracţii, un cinema şi o grădină zoologică şi au moştenit aproape jumătate din averea starului, primind de asemenea un buget anual de 8 milioane de dolari. Totuşi, sunt lucruri pe lumea asta de care banii nu te protejează. Cum ar fi scandalul iscat în 2019 de Leaving Neverland, documentarul în care doi bărbaţi povestesc cum au fost abuzaţi sexual de Michael Jackson în copilărie. Filmul a provocat un adevărat vârtej mediatic, afectând starea emoţională a celor trei urmaşi, şi aşa fragilă după şocul trăit la moartea acestuia, din care nu şi-au revenit cu adevărat nici azi.

7 profimedia 0461170232 jpg jpeg

Prince Jackson, cel mai mare dintre fraţi, s-a născut în 1997, la scurt timp după ce Michael s-a căsătorit cu Debbie Rowe. Imediat după ce a venit pe lume, a fost luat de lângă mama lui în grabă şi dus la Neverland, unde o armată de bone erau pregătite să-l preia. Deşi nu este la fel de faimos ca sora sa, Paris, tânărul visează la o carieră în showbiz, domeniu cu care a avut primul contact în 2013, când a fost corespondent pentru emisiunea Entertainment Tonight. „Vreau să devin cunoscut ca producător, regizor, scenarist şi actor“, spunea el atunci. Băiatul este fan motociclete, călătorii şi trăieşte de patru ani o frumoasă poveste de dragoste cu o fostă colegă de facultate, Molly Schirmang. Într-un interviu pentru Fox Soul, Prince a vorbit despre viaţa alături de celebrul lui tată, recunoscând că avea vreo 10 ani când şi-a dat seama, uitându-se la un concert televizat, de anvergura situaţiei: „Tata cânta în aer liber şi mii de oameni îl aplaudau. Mulţi dintre ei leşinau! L-am întrebat nedumerit: «ce e cu oamenii aştia? Eu te văd zilnic şi totuşi nu leşin »“. Dintre cei trei copii, el pare să gestioneze cel mai bine presiunea de a fi urmaşul unei legende, şi încă una foarte controversată. Întrebat de Rolling Stone ce părere are despre bârfele cum că Michael nu i-ar fi, de fapt, tată biologic, tânărul a răspuns: „Ce sens are? Nu face nicio diferenţă, nu-mi schimbă viaţa cu nimic!“ Pe lângă activităţile în media, Prince se mai poată lăuda şi cu cele filantropice, precum Heal Los Angeles, asociaţie menită să ajute tinerii aflaţi în dificultate.

3 gettyimages 962171194 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 copiii lui michael jackson jpg jpeg
3 gettyimages 962171194 jpg jpeg
4 profimedia 0035832497 jpg jpeg
5 profimedia 0404060564 jpg jpeg
6 profimedia 0423388984 jpg jpeg
7 profimedia 0461170232 jpg jpeg

Paris Jackson a venit pe lume la nici doi ani după fratele său. La fel ca şi în cazul lui Prince, a fost luată cu placentă cu tot din spital şi dusă la Neverland. Naşii săi au fost Elizabeth Taylor şi Macaulay Culkin. Model, actriţă şi cântăreaţă, frumoasa blondă de 22 de ani este cea mai cunoscută dintre fraţi, dar şi cea mai zbuciumată. Se pare că apariţia documentarului Leaving Neverland a afectat-o atât de tare, că la scurt timp a ajuns la spital din cauza unei tentative de suicid. Paris a infirmat categoric ştirea, însă istoricul personal o contrazice. La scurt timp după moartea lui Michael, a intrat în depresie, ajungând să-şi facă singură rău. „Mă tăiam şi-mi provocam arsuri. Nu mi-a fost frică că aş putea muri, eu controlam lama de ras. Era un fel de dopamină pentru mine, o distragere de la durerea sufletească imensă“, a dezvăluit fata pe Facebook, adăugând că în adolescenţă a avut numeroase tentative de sinucidere. Paris şi-a adorat tatăl şi nu e interviu în care să nu-şi arate afecţiunea faţă de el, numindu-l „cel mai bun tătic din lume“. Într-un interviu pentru Rolling Stone, a povestit că a fost crescută cu principii solide, Michael fiind foarte exigent cu învăţatul. Copiii se puteau bucura de jucării doar dacă îşi făceau temele, pe care regele pop le şi verifica. Paris este o fată nepretenţioasă, mai degrabă hippie decât glam, care poate să stea foarte bine într-o rulotă. (ceea ce a şi făcut, cu fostul ei iubit) „Foarte mulţi oameni mi-au spus, după ce m-au cunoscut, că se aşteptau să fiu o răsfăţată arogantă“, a declarat în Evening Standard artista. În toamna anului trecut s-a despărţit de iubitul ei, Gabriel Glenn, un muzician de care se îndrăgostise în 2018, ce i-a devenit şi partener în trupa The Soundflowers. Se pare că pandemia a fost o probă pe care cei doi nu au reuşit să o treacă. Paris este neconvenţională şi când vine vorba de orientarea sexuală. Deşi a declarat că s-a iubit cu ambele sexe, a specificat că nu doreşte să fie etichetată drept „bisexuală“, întrucât ea nu pune etichete nimănui.

5 profimedia 0404060564 jpg jpeg

Prince Michael Jackson II este mezinul, născut în 2002 dintr-o mamă-surogat. Deşi cel mai puţin mediatizat dintre cei trei fraţi, notorietatea lui a început la foarte scurt timp după naştere din cauza unui incident petrecut în Berlin. Momentul în care Michael şi-a scos pe balcon bebeluşul cu capul acoperit, ţinându-l precar în braţe deasupra balustradei, pentru a-l arăta lumii, a şocat opinia publică. Alintat de tatăl său cu numele de Blanket, şi-a schimbat nickname-ul în 2015, cerând să fie numit Bigi. Cel mai retras dintre fraţi, mezinul a fost foarte afect¬¬¬at de moartea tatălui, iar documentarul Leaving Neverland l-a supărat atât de tare, că a încetat să mai vorbească o vreme. Se fac multe speculaţii despre mama naturală a lui Blanket, mulţi crezând că e vorba despre o femeie de origine mexicană. În Living With Michael Jackson, starul a povestit că habar nu avea cine este mama-surogat, singurele sale doleanţe fiind să fie inteligentă, sănătoasă şi cu vedere ageră. Băiatul se înţelege de minune cu fratele său mai mare, Prince, alături de care face recenzii de filme pe YouTube, şi se află încă în grija bunicii sale, Katherine, şi a nepotului lui Michael Jackson, Tito, tutorele său legal. Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg