“V-aţi iubit cu Laura Andreşan?” Denise Rifai îşi ia la întrebări fostul şef

13 aprilie, 2021
1 gusa jpg jpeg

Cozmin Guşă se va afla în această seară, de la 23:15, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Om politic, jurnalist, personalitate activă pe scenă publică romanească, Cozmin Guşă se află, în prezent, la al doilea mandat de Preşedinte al Federaţiei Române de Judo, este membru, fără funcţie, în PSD, este consultant politic şi coacţionar al unui post TV de ştiri. 

“Adrian Năstase m-a trădat! Eu eram la supravieţuire, mi se născuse al doilea copil!”, spune Cozmin Guşă în ceea ce reprezintă doar o frântură din răspunsul oferit în ediţia din această seară, referitor la o posibilă răzbunare a acestuia pe Adrian Năstase, după eliminarea lui  Cozmin Guşă din PSD.

Printre dezvăluirile din această seară, de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cozmin Guşă va vorbi şi despre relaţia emoţionantă pe care a avut-o cu tatăl său.

“Mi-e dor de sfaturile lui pe care le rememorez, patinate puţin de timp, dar le ştiu bine. Mi-e dor de felul lui în care cânta, avea un talent deosebit să cânte romanţe”, povesteşte Cozmin Guşă despre momentul dificil prin care a trecut.

“Cine v-a eliminat din PSD?”, “V-aţi răzbunat pe Adrian Năstase?”, “Aţi şantajat politicieni cu dosare sexuale?”, “V-aţi iubit cu Laura Andresan?”, “Sunteţi cel mai bun consultant politic pe care îl are România?”, “Sunteţi Iuda în politică?”, “Când aţi minţit ultima dată?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cozmin Guşă, în ediţia de marţi, 13 aprilie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 23:15, la Kanal D!Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg