“V-aţi meritat salariul de parlamentar?” Victor Ciorbea face confesiuni despre politică şi familie

10 decembrie, 2021
3 ciorbeaa1 jpg jpeg

Victor Ciorbea, celebrul om politic roman, este invitatul ediţiei de duminică al emisiunii “40  de întrebări cu Denise Rifai.

Fost premier al României şi fost avocat al poporului, Victor Ciorbea va da curs tirului de întrebări pregătite de Denise Rifai.

De profesie jurist, politicianul a lucrat ca magistrat în perioada comunismului, a fost profesor universitar şi are un doctorat în drept economic. Imediat după Revoluţia din ‘89 Victor Ciorbea a devenit unul dintre liderii Sindicatelor Române şi a gestionat patrimoniul moştenit al sindicatelor din perioada comunistă.

În anul 1996 a fost ales primar al Capitalei, dar a părăsit funcţia după şase luni de mandat, devenind Prim-ministru. În anul 2012 a fost ales Senator în Parlamentul României, funcţie pe care a deţinut-o timp de doi ani, pentru ca apoi să fie ales Avocat al Poporului.

În plan personal, Victor Ciorbea este căsătorit de 44 de ani, are o fiică şi doi nepoţi.

 “Ce aţi făcut ca premier pentru copiii care învaţă la lumânare?”, “Aţi amanetat România la FMI?”, “Aţi fost Avocatul Poporului sau al PSD?”, “L-aţi trădat pe Corneliu Coposu?”, “De ce sunteţi arogant cu presa?”, “V-aţi meritat salariul de parlamentar?”, “Sunteţi dator vândut băncilor?”, “Aţi scăpat de închisoare ca prin urechile acului?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care fostul premier al României, Victor Ciorbea, va trebui să răspundă în ediţia de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, care se difuzează la ora 22:30, la Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg