Va fi a doua oară cu noroc? Vestea mare nu se lasă aşteptată! Ben Affleck caută inel de logodnă

24 august, 2021
b and j png

Ben Affleck are intenţii serioase, nu mai este niciun dubiu. Marea veste nu s-a lăsat aşteptată: actorul caută inel de logodnă. Unde a fost văzut actorul împreună cu mama sa?

Va fi a doua oară cu noroc? Noi credem că acest cuplu are toate şansele. Fiindcă sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată.

După un weekend petrecut cu Jennifer Lopez şi copiii lor, au fost la spectacol şi apoi la Magic Castle, Ben şi-a luat mama şi pe fiul Samuel şi s-a dus glonţ la celebrul Tiffany’s.

Toate probabilităţile sunt că Ben Affleck caută inel pentru iubita sa, Jennifer, cu care îşi petrece majoritatea timpului. Faptul că lucrează să apropie copiii din cele două familii, dar şi că au fost văzuţi căutând case sunt indicii că relaţia tinde să fie cât mai serioasă.

Un apropiat al actorului declarase în urmă cu ceva timp că Ben nu doreşte să o mai piardă pe J Lo.

Actorul i-a dăruit o frumoasă bijuterie şi pe iaht, de ziua sa, când tot el a organizat o aniversare de pomină pe Riviera Franceză.

Fotografiile cu Ben la vânătoare de inele de logodnă nu sunt disponibile la ora scrierii articolului, dar puteţi viziona filmuleţul urcat de publicaţia care are deocamdată dreptul de folosinţă a imaginilor.

Chris Anne Boldt este mama lui Ben Affleck şi o rafinată învăţătoare de şcoală primară, absolventă de Harvard. Ea şi-a însoţit fiul în această misiune foarte importantă şi părea implicată şi alături cu sufletul de el, în ciuda măştilor aflate pe figură.

Nu ar fi prima dată când o cere de nevastă pe J Lo. Actorul i-a adresat marea întrebare şi în decembrie 2002, când i-a dăruit un inel cu diamant roz de 6.1 carate semnat Harry Winston, bijuteria fiind estimată la 2.5 milioane de dolari.

Atunci însă nunta a fost amânată pentru 2003, din cauza ”atenţiei mediatice excesive”, după cum au spus ei într-un comunicat, dar relaţia nu a durat, păstrând însă ce e mai bun pentru mai târziu: o regăsire matură şi asumată, 17 ani mai târziu.

Echipa aflată în misiunea de căutare a inelului perfect, Ben, mama sa şi Samuel s-au uitat atent şi au avut hârtie şi pix în mână pentru a nota tot ce văd şi le place.

Aşteptăm veştile bune cât de curând!

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg