Vă mai amintiţi de actorii din ’90, gemenii identici Jeremy şi Jason London?

16 august, 2016
london1 jpeg

Cei doi fraţi făceau furori acum 20 de ani şi promiteau foarte multe în lumea filmului, dacă n-ar fi preferat să o ia pe o pantă foarte alunecoasă în lumea drogurilor şi-a viciilor, în general.

Amândoi, pe când erau tineri

Jeremy şi Jason London au avut oricum o copilărie destul de grea, după divorţul părinţilor mutându-se dintr-un loc în altul de 13 ori în 6 ani! Dar au fost descoperiţi pe când aveau vreo 20 de ani şi-au fost aleşi pentru filme iconice în acei ani.

1998 - Jeremy London "Party Of Five." / Getty Images

Aşa a debutat şi succesul lor. Dacă Jason a devenit celebru cu rolul lui Randall Floyd în serialul “Dazed and Confused” apoi cu filme independente şi cu seria “Jason and the Argonauts”, fratele său geamăn a apărut în seriale precum “Party of Five”, “7th Heaven” şi “I’ll Fly Away” şi s-a axat pe televiziune. Cei doi actori au rămas întipăriţi pe retina fanilor şi datorită lookului lor deosebit, cu o privire cât se poate de electrizantă şi albastră şi stilul oldschool.

Jason London // Getty Images

Dar ce s-a întâmplat cu viaţa personală şi de ce a uitat Hollywoodul de fraţii London?

Jason a fost însurat de două ori: prima oară cu actriţa Charlie Spradling, din 1997, timp de 9 ani – au o fetiţă Cooper, născută în aceeaşi zi cu tatăl ei. Acum este căsătorit cu actriţa Sofia Karstens, cu cae s-a cununat în 2011 şi de care s-a separat în februarie 2014.

Sofia Karstens & Jason London

Jeremy,  între timp, a fost şi el căsătorit de două ori: cu Mellissa Cunningham timp de 5 ani şi au un fiu împreună, Lyrik, iar din 2014 e însurat cu Juliet Reeves, cu care are, de asemenea, un fiu pe nume Wyatt (2 ani).

Jeremy London & Melissa Cunningham

Între timp, începuseră scandalurile…

Cu toate că Jeremy a avut probleme, nici Jason n-a fost uşă de biserică.  În niciun caz… căci acesta din urmă a avut un episod scandalos în 2013, când a  participat la o încărierare într-un bar din Arizona, luat apoi pe sus de poliţişti. Aflat într-o stare alcoolizată şi bizară, Jason şi-a făcut nevoile (numărul doi, să spunem aşa) în pantaloni… Plus faptul că s-a separat de a doua soţie din cauza episoadelor în care venea beat acasă.

Jason, luat de poliţie

După ce sora lor Dedra a murit într-un accident de maşină în 1992, Jeremy devine un petrecăreţ convins, consumând ocazional iarbă, heroină, ecstasy şi chiar medicamente prescrise – probleme care au şi dus la excluderea lui din “7

Heaven”. Cu timpul se mai temperează, însă în 2009, fratele său insistă să se înscrie la o clinică de detoxifiere timp de 35 de zile.

Jason London, recent

Ce este cu adevărat trist e că în iunie 2010, Jeremy a susţinut că a fost răpit într-un mod dubios de un grup de bărbaţi din Palm Springs şi forţat să conducă 12 ore sub influenţa drogurilor şi-a alcoolului – dar nimeni nu l-a crezut, nici familia! Culmea, unul dintre răpitori a pledat vinovat în 2011, la proces. Şi el are probleme în căsnicie, de vreme ce a fost şi arestat pentru violenţă domestică…

Jeremy London, recent

FOTO GETTY IMAGES



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg