Vă mai amintiţi de Ileana Şipoteanu? Uite cum arată la 51 de ani

9 noiembrie, 2018
2 ileana sipoteanu tinerete jpg jpeg

În anii '80, făcea furori cu şlagărele ei, dar şi cu trupul său de invidiat. Şi, chiar şi acum, este o femeie frumoasă.

În 1986, se lansa pe scena Festivalului de la Mamaia, iar după un an toată lumea fredona refrenul melodiei "Ce mult te-am iubit!", piesa de rezistenţă a carierei sale, compusă de Dumitru Lupu (care a semnat şi piesele "Hai vino iar în gara noastră mică", "Mă întorc la tine, mare albastră"). Acelaşi compozitor alături de care Ileana Şipoteanu avea să trăiască o frumoasă poveste de dragoste până anul trecut, la dureroasa lui dispariţie, la vârsta de 65 de ani.

Interesant este că versurile piesei "Ce mult te-am iubit" erau scrise de Viorela Filip, prima soţie a acestuia. Dumitru Lupu şi Ileana Şipoteanu s-au căsătorit în 1993, au trăit o viaţă întreagă la malul mării, în Constanţa, într-un duplex în care aveau şi studioul de înregistrări, şi au avut o fiică, pe nume Dumitrana Teodora - acum, de profesie regizor.

image

"Nunta am făcut-o odată cu botezul fiicei noastre, în 7 ianuarie 1996. Dumitrana s-a născut pe 12 noiembrie 1995, după care, în 96, am făcut şi botezul şi nunta", povestea Ieana Şipoteanu într-un interviu pentru revista "Tango".

Din păcate, anul trecut, pe 22 iulie, chiar de ziua sa de naştere, Ileana Şipoteanu îl pierdea definitiv pe Dumitru Lupu.

La un an şi jumătate de la acel moment, o vom revedea pe eleganta Ileana Şipoteanu pe micul ecran, în juriul celui mai nou concurs muzical de la TVR, "Provocarea starurilor". Sâmbătă, de la ora 21.00, ea îi va avea colegi la masa juraţilor pe Oana Sîrbu şi pe Gabriel Cotabiţă.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg