Vă mai amintiţi serialul “Casa plină”? Iată cum arată actorii după 30 de ani!

27 septembrie, 2017
ei bun jpeg

Au trecut fix trei decenii de când personajele din faimosul serial american, care a fost difuzat şi la noi, ne-au stârnit numai hohote de râs. Uite cum arată acum actorii şi ce fac ei în prezent!

John Stamos

image

A rămas în lumina reflectoarelor toţi aceşti ani şi bine a făcut, pentru că, la 52 de ani cât are în prezent, este cât se poate de arătos şi dornic să-şi continue cariera actoricească. După încheierea filmărilor la serialul care i-a adus notorietatea, John a jucat în piese pe Broadway, a apărut în numeroase producţii televizate şi, mai mult de-atât mai şi urcă ocazional pe scenă alături de membrii trupei Beach Boys. Regizează videoclipuri muzicale şi a produs Fuller House, o urmare a serialului în care a apărut el iniţial.

Bob Saget

image

Era comic înainte de apariţia sa în serial şi urcă în continuare pe scenă să facă stand–up comedy şi-n ziua de azi. A scos o carte, Dirty Daddy, în care a scris peste viaţa sa personală, din care n-au lipsit experienţele legate de viaţă şi de moarte şi necesitatea lui de-a apela la umorul negru. În 2014, a lansat albumul de comedie That’s What I’m Talkin’ About, cu care a fost nominalizat la Emmy.

Dave Coulier

image

Şi-a ocupat timpul mai ales cu munca din spatele camerelor de luat vederi, făcând voice over şi regizând episoade din serialul Fuller House. De asemenea, le dă o mână de ajutor copiilor lui, conducându-le compania F3 Entertaiment.

Candace Cameron Bure

image

După ce a închis capitolul Full House, actriţa s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica soţului Valeri Bure şi celor trei copii ai ei. Abia în ultimii ani a revenit în atenţia publicului, fiind prezentatoare în emisiunea The View şi participând la varianta americană a show-ului Dansez pentru tine, unde – din cauza convingerilor sale creştine – a refuzat să poarte ţinute prea… decupate.

Jodi Sweetin

image

Viaţa ei după Full House n-a fost prea drăguţă, având în vedere dependenţa ei de droguri şi alcool cu care s-a luptat ani în şir. În prezent, nu mai consumă astfel de substanţe dăunătoare şi se concentreză asupra familiei sale, mai exact asupra fiicelor Zoie şi Beatrix.

Gemenele Olsen

image

Mary-Kate şi Ashley s-au mutat din Hollywood şi sunt singurele persoane care au jucat în Full House şi care au refuzat să apară în serialul Fuller House. Şi-au dezvoltat ditamai imperiul fashion şi trăiesc bine-mersi de pe urma încasărilor consistente din afacerile personale.

Lori Loughlin

image

Actriţa îşi creşte fiicele, pe Isabella şi pe Olivia, împreună cu soţul ei, designerul fashion Mossimo Giannulli. A mai apărut ocazional în diverse roluri răzleţe, dar nimic notabil. Şi-a reluat rolul Rebecca Donaldson-Katsopolis în Fuller House şi poate fi urmărită şi în seria When Calls The Heart.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate