“Vă place să vă certaţi cu soţia?” Toni Grecu face dezvăluiri despre partenera de viaţă şi fiu

17 februarie, 2022
3 toni9 jpg jpeg

Toni Grecu, unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi umorişti din România, este invitatul de duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

De profesie inginer, Toni Grecu a fost atras de scenă încă din studenţie şi şi-a dedicat întreaga viaţă divertismentului, iar duminica aceasta, renumitul umorist ne va dezvălui lucruri neştiute atât despre viaţă personală, dar cât şi despre parcursul său în lumina reflectoarelor.

Chiar dacă numele lui Toni este sinonim cu umorul de calitate, acesta se autocaracterizează că fiind un om “sobru”. Specialist în satiră politică, fin observator al societăţii actuale, “condeiul” lui Toni Grecu i-a vizat pe cei mai mari politicieni ai României din ultimii 30 de ani.

El este căsătorit şi are un fiu, iar în cadrul interviului maraton umoristul va face şi dezvăluiri interesante care au legătură cu aspecte ale vieţii sale personale.

“De ce s-a rupt <Divertis>?”, “Cât umor există în ură?”, “V-a ameninţat vreun politician?”, “Vă enervează comparaţia cu <Vacanţa Mare>?”, “A dispărut prostia din România?”, “Vă place să vă certaţi cu soţia?”, “Fluieraţi în casă?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care celebrul umorist este invitat să răspundă, duminică, 20 februarie, într-o ediţie de colecţie a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, începând cu ora 22:30, la Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg