Vacanţă activă şi senzaţii tari pentru arhitecta ”Visuri la cheie”! Cum s-a distrat pe un vas de croazieră Alina Vîlcu

9 august, 2021
1 fotojetalinavilcu jpg jpeg

Croazieră de vis pentru Alina Vîlcu: ”O călătorie de suflet” Ţinute lejere, relaxare şi senzaţii tari pentru arhitectul ”Visuri la cheie”.

Alina Vîlcu şi-a încărcat bateriile în vacanţa petrecută la bordul unei superbe ambarcaţiuni. Alături de prieteni, soare şi mare, Alina s-a bucurat din plin de sport şi senzaţii tari.

La sfârşitul vacanţei, Alina şi-a luat rămas bun cu o fotografie şi un mesaj pentru toţi pasionaţii de kite: ”Ăştia suntem noi: facem kite. Oameni de toate vârstele, mediile, culturile. Diverşi şi similari, în acelaşi timp. Asta e umanitatea. A fost o săptămână magică, ne vedem la anul, dragii mei oameni!”, a scris Alina Vîlcu pe Instagram.

Alina s-a aflat în căutarea vântului perfect. A făcut kite, a înotat, a sărit, s-a bucurat la maxim de o vacanţă activă, la fel cum este ea de obicei: mereu în mişcare. Momentele de linişte au fost cele în care se afla în contemplarea răsăritului sau a apusului. Minunatul album cu imagini îl puteţi vedea în Galeria Foto.

”Doar pentru ca apusul este in fiecare zi, nu il face mai putin magic. Doar pentru ca suntem inconjurati de frumusete nu inseamna ca o si vedem. Doar pentru ca pietrele sunt dure, nu inseamna ca vantul nu le poate sculpta. Doar pentru ca ne oprim putin din orice am face, pentru a vedea apusul si natura, nu inseamna ca pierdem timp. Castigam prezenta”, a scris Alina Vâlcu în descrierea imaginilor din vacanţă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg