Vaccinul anti-COVID, motivul despărţirii lui Jason Momoa de Lisa Bonet. Diferenţele de opinie le-au distrus mariajul

24 ianuarie, 2022
1 profimedia 0652447973 1 jpg jpeg

A ieşit la iveală cauza despărţirii neaşteptate a cuplului Jason Momoa, Lisa Bonet.

16 ani de relaţie s-au dus pe apa sâmbetei din cauza diferenţelor de opinie privind vaccinarea anti-COVID, scrie presa internaţională.

Se pare că fosta soţie a lui Lenny Kravitz are îndoieli serioase cu privire la eficacitatea serului care te poate apăra de COVID, boala care a declanşat pandemia în ultimii doi ani. Pe actriţa în vârstă de 54 de ani publicul o ştie din serialul 'The Cosby Show', unde o interpreta pe fiica celebrului comediant, căzut în prezent în dizgraţie, după ce a fost condamnat pentru abuzuri sexuale.

stanga
dreapta
2 profimedia 0652448012 1 jpg jpeg
1 profimedia 0652447973 1 jpg jpeg

Lisa Bonet este celebră şi pentru controversatele sale opinii cu privire la vaccinare. În opinia sa, vaccinurile pot provoca în timp leucemie, scleroză multiplă şi pot genera inclusiv sindromul morţii subite. Pentru a-şi putea continua vieţile separat, ”cu demnitate şi onestitate”, cei doi şi-au anunţat împreună separarea. Mesajul lor este elocvent şi probabil în asentimentul multor cupluri: ”Am simţit schimbările şi stinghereala timpurilor transformatoare pe care cu toţii le trăim. Are loc o adevărată revoluţie, iar familia noastră nu face excepţie. Simţim şi ne dezvoltăm mai departe, din aceste schimbări masive şi uimitoare.... De aceea vă anunţăm noutăţile legate de familia noastră şi faptul că o vom lua pe drumuri separate.”

Jason Momoa şi Lisa Bonet au împreună doi copii: Pe fiica Lola, în vârstă de 14 ani şi pe fiul Nakoa-Wolf, în vârstă de 13 ani. Bonet este şi mama celebrei Zoë Kravitz, fiica pe care o are cu fostul soţ, cântăreţul Lenny Kravitz. Momoa şi Bonet şi-au început relaţia în 2005 şi s-au căsătorit în 2017.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg