Văduva lui Dan Spătaru, probleme de sănătate după ce a făcut covid. Cum a început iubirea dintre ea și artist

12 august, 2022
dan37 jpg

Povestea lor a fost una desprinse parcă din filme. Sida  era balerină la „Teatrul Fantasio”, din Constanța când l-a cunoscut pe Dan Spătaru, cel care avea să îi devină soț. Au fost împreună 34 de ani, dar după moartea iubitului artist nimic nu a mai fost la fel.

Sida a ajuns să se lupte cu depresia și să aleagă tot mai singurătatea. Ba mai mult, în iunie a alunecat pe un canal și și-a rupt mâna, a făcut apoi covid, o formă agresivă, și problemele de sănătate s-au întețit.

”Am fost la Valul lui Traian, la un botez, la nepoate. Le-am spus că nu mă simt bine, atunci cred că am luat COVID, la botez. Eu care nici nu am ieșit din casă în pandemie și nici nu am avut COVID până acum… Am fost curajoasă și am umblat fără mască, nu mi-a fost teamă, dar nici nu m-am expus. Exact acum l-am luat. 

Nu puteam să mănânc nimic. Timp de cinci zile nu am mâncat, nu am băut, doar m-am chinuit. Totul era fără gust. Aveam stări de somnolență, nu știau ce să îmi facă, să mori așa în casă… în final am ajuns la o clinică particulară pentru analize. Problema e că nici cu inima nu stau prea bine. Mi-au pus perfuzii pe loc și mi-au dat tratament. Și 5 perfuzii mi-au dat pentru acasă.

Am stat trei săptămâni în casă. Acum sunt la București, mă chinui. Îmi verific zilnic, pulsul, tensiunea… De la COVID am rămas cu o tuse, eu care nu am tușit și nu am fumat niciodată”, spune Sida Spătaru pentru Fanatik.

dan38 jpg

Dragostea dintre Dan Spătaru și Sida s-a născut pe neașteptate.

“Eram balerină la Teatrul Fantasio din Constanţa şi aveam un turneu de o lună prin ţară, iar Dan era cap de afiş. La sfârşitul turneului ne-am cunoscut puţin mai bine, pentru că am refuzat, la început, toate florile şi atenţiile lui. Ulterior am văzut că era un bărbat foarte romantic şi atent cu femeile, modest şi cu bun-simţ. El nu s-a considerat niciodată o vedetă. La sfârşitul turneului a fost foarte hotărât şi mi-a spus că, dacă vreau să fiu soţia lui, să-i dau răspunsul în trei zile, pentru că el vine de la Bucureşti la Constanţa. Nu fusese nicio prietenie între noi, mi-a trântit-o aşa, pur şi simplu. Nu-l luasem foarte în serios, dar s-a ţinut de cuvânt şi s-a mutat la noi la teatru, în Constanţa, unde a stat doi ani. Am spus da, după acei doi ani a trebuit să revină în Bucureşti, pentru că aici făcea toate înregistrările, radioul şi televiziunea erau tot aici, iar eu am făcut naveta de la Constanţa. În 1974 a venit şi Dana pe lume, un copil foarte dorit de amândoi, apoi în 1976 ne-am căsătorit. Viaţa noastră a decurs normal, fiecare cu turneele sale, apoi eu m-am pensionat la cerere, pentru că Dana se mărise, era în clasa a VI-a, şi se simţea nevoia să fim mai mult timp lângă ea. Fetiţa a suferit foarte tare în anii în care noi plecam în turnee”, povestea Sida pentru revista Taifsuri.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg