Văduva lui Dennis Hopper, acuzată de furt

10 octombrie, 2010

Administratorii averii actorului decedat în luna mai au dat-o în judecată pe Victoria Duffy, susţinând că aceasta ar fi furat opere de artă extrem de valoroase din casa soţului său. „În cel puţin două ocazii la sfârşitul

Administratorii averii actorului decedat în luna mai au dat-o în judecată pe Victoria Duffy, susţinând că aceasta ar fi furat opere de artă extrem de valoroase din casa soţului său.

„În cel puţin două ocazii la sfârşitul lui 2009, pârâta a descins în reşedinţa soţului.(...) Cu rea credinţă, aceasta a sustras anumite opere de artă şi alte obiecte...” Acesta este un pasaj din documentele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles de către avocaţii care îi reprezintă pe reclamanţi („Dennis Hopper Trust”). Întreaga poveste este susţinută de o declaraţie făcută sub jurământ de către Dennis Hopper pe patul de moarte, în care acesta afirmă limpede: „(n.r. Victoria Duffy) a furat de la mine” şi „a refuzat să spună unde se află obiectele atunci când am întrebat-o, apoi a părăsit oraşul”.

La vremea respectivă, Dennis Hopper, care suferea de cancer în fază terminală, se afla în plin proces de divorţ cu Victoria, războiul lor pentru împărţirea averii fiind deja cunoscut. Dennis a estimat atunci că piesele de artă dispărute ar valora în total peste 1,5 milioane de dolari, printre acestea numărându-se un portret al actorului, semnat de Andy Warhol, şi sculpturi de Robert Graham şi Bansky. Acordul prenupţial dintre Dennis şi Victoria prevede, de altfel, că orice bun achiziţionat de actor în timpul mariajului lor este proprietatea lui separată. Prima audiere în proces va avea loc pe 22 decembrie 2010.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}