V─âduva lui Luciano Pavarotti se rec─âs─âtore┼čte. Care este via┼úa ei, la 13 ani de la moartea tenorului, ┼či cum arat─â fiica lor acum

19 august, 2020
1 pavarotti deschidere gettyimages 2808101 jpg jpeg

Nicoletta Mantovani avea doar 23 de ani când a început relaţia cu faimosul tenor. Iar Luciano Pavarotti avea 57 de ani.

Trec├ónd peste diferen┼úa de v├órst─â, cei doi au format un cuplu vreme de 15 ani, c─âs─âtorindu-se ├«n 2002 - o c─âsnicie care a durat p├ón─â la moartea lui, ├«n 2007. Azi, la v├órsta de 50 de ani ┼či la 13 ani de la dispari┼úia lui Pavarotti, Nicoletta Mantovani este preg─âtit─â s─â ├«nceap─â un nou capitol ├«n via┼úa sa, dup─â cum s-a confesat revistei italiene Chi. ├Än cur├ónd, se va c─âs─âtori a doua oar─â: nunta ar urma s─â aib─â loc ├«n Bologna ei natal─â, iar viitorul so┼ú este consultantul financiar italian de 52 de ani Alberto Tinarelli (foto jos). "Un prieten comun ne-a f─âcut cuno┼čtin┼ú─â ┼či a fost dragoste la prima vedere. Suntem foarte ferici┼úi", poveste┼čte ea. "Pavarotti va continua s─â fie o persoan─â foarte important─â ├«n via┼úa mea, a┼ča va fi mereu, iar eu voi continua s─â-i p─âstrez intact─â memoria, a┼ča cum merit─â un uria┼č artist ca el.  Dar a┼ča cum ├«mi spunea chiar el, via┼úa merit─â tr─âit─â la maxim. Iar Alberto ├«mi d─â o mare bucurie de a tr─âi", a mai spus Nicoletta, aflat─â acum ├«ntr-o rela┼úie cu un b─ârbat cu doar doi ani mai mare dec├ót ea.

pavarotti 3 jpg jpeg
mantovani gettyimages 1194550323 1 jpg jpeg

Povestea ei cu Pavarotti a fost, ├«ns─â, diferit─â, mai ales din cauza diferen┼úei de 34 de ani ├«ntre ei, motiv care a provocat un val de critici la adresa ei. Dar acesta nu a fost singurul motiv care a st├órnit v├ólv─â. Pavarotti era ├«nsurat c├ónd a ├«nceput rela┼úia cu Nicoletta, care ├«i era secretar─â ┼či asistent─â personal─â. Tenorul se afla ├«ntr-un mariaj de 40 de ani cu Adua Veroni, mariaj din care au rezultat 3 fiice. Pentru Nicoletta, ├«ns─â, Pavarotii a divor┼úat. De aceea, nu pu┼úini au fost cei care au acuzat-o c─â s-a aruncat ├«n v├óltoarea acelei leg─âturi din interes - pentru faima ┼či banii lui. Nicoletta a mers, ├«ns─â ├«nainte, i-a devenit so┼úie ┼či chiar i-a d─âruit o fiic─â, pe nume Alice, ├«n 2003. Azi, Alice (foto jos) spune c─â este fericit─â cu noua rela┼úie a mamei sale.

pavarotti 4 jpg jpeg
pavarotti 5 jpg jpeg

Interesant este, ├«ns─â, c─â nu mai departe de anul trecut, Nicoletta spunea c─â nu se va rec─âs─âtori niciodat─â. Alberto - ┼či poate ┼či pandemia - au f─âcut-o s─â vad─â via┼úa altfel ┼či s─â se r─âzg├óndeasc─â. "Chiar ┼či Luciano spunea c─â toat─â lumea va zice c─â m─â intereseaz─â banii lui", spune Nicoletta. "A┼ča c─â, la ├«nceputul rela┼úiei noastre, m-a ├«ntrebat dac─â sunt preg─âtit─â s─â fiu v─âzut─â ca o femeie rea, ipocrit─â, materialist─â. ┼×i am f─âcut pasul, g├óndindu-m─â c─â sufletul nu are v├órst─â. Luciano oricum m─â vedea pe mine ca fiind cea mai matur─â... El era un copil mare. Ne certam adesea pentru c─â m├ónca prea mult ┼či ├«┼či punea tone de unt pe m├óncare. Sl─âbea, iar se ├«ngr─â┼ča, sl─âbea... ca ├«ntr-un rollercoaster". La un an dup─â ce s-au cunoscut, Nicoletta a fost diagnosticat─â cu scleroz─â multipl─â. "Mi-au spus c─â voi ajunge ├«ntr-un scaun cu rotile ├«n c├ó┼úiva ani. I-am spus atunci lui Luciano c─â nu voi putea r─âm├óne cu el fiindc─â voi deveni o povar─â. R─âspunsul lui: P├ón─â acum te-am iubit. De acum ├«nainte te voi adora ┼či ├«mpreun─â vom reu┼či! El era motorul meu." Diagnosticul primit a ├«nsemnat, ├«ns─â, ┼či c─â nu avea ┼čanse mari s─â r─âm├ón─â ├«ns─ârcinat─â. Dar s-a ├«nt├ómplat, totusi: a r─âmas ├«ns─ârcinat─â cu gemeni, pierz├óndu-l pe unul dintre ei, pe Riccardo, fratele lui Alice, la na┼čtere. "I-am n─âscut prematur, la ┼čapte luni", poveste┼čte ea. "Ultimii ani au fost grei pentru mine. Am fost ┼či ├«ntr-o rela┼úie care nu a func┼úionat", declara anul trecut. "Nu cred c─â va mai fi altcineva ├«n via┼úa mea. O singur─â mare iubire e de ajuns", concluziona ├«n 2019. Dar iat─â c─â Alberto a readus fericirea pe strada Nicolettei, care s-a aflat o vreme ├«ntr-o disput─â cu cele trei fiice ale tenorului din prima lui c─âsnicie pentru averea lui. Pavarotti, care a decedat din cauza cancerului pancreatic de care suferea, a l─âsat o avere de 250 de milioane de dolari, dar ┼či datorii de 24 de milioane. ├Än urma negocierilor intense, avoca┼úii au declarat c─â mo┼čtenirea s-a ├«mp─âr┼úit echitabil ├«ntre fiicele lui din prima c─âsnicie, pe de-o parte, ┼či Nicoletta ┼či Alice, pe de alta.

pavarotti 6 jpg jpeg
pavarotti 2 jpg jpeg

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg