Văduva lui Patrick Swayze, din nou căsătorită

26 mai, 2014
patrick swayze si lisa niemi jpeg

Au trecut 5 ani de la moartea actorului din “Dirty Dancing”, cu care Lisa Niemi a fost căsătorită timp de 34 de ani. Şi poate nimeni nu se-aştepta, nici măcar ea, să întâlnească din nou marea dragoste.

Au trecut 5 ani de la moartea actorului din “Dirty Dancing”, cu care Lisa Niemi a fost căsătorită timp de 34 de ani. Şi poate nimeni nu se-aştepta, nici măcar ea, să întâlnească din nou marea dragoste. Însă iată că, ajunsă la 57 de ani, Lisa s-a căsătorit cu bijutierul Albert DePrisco.

Duminică, purtătorii de cuvânt ai cuplului au confirmat că nunta a avut loc în Palm Beach, după aproape 2 ani de relaţie. Lisa şi Albert s-au cunoscut prin prieteni comuni şi s-au logodit în decembrie anul trecut, chiar în Ajunul Crăciunului.

Lisa şi Patrick Swayze au avut o căsnicie foarte lungă, dar din păcate, actorul a murit la 57 de ani, din cauza cancerului pancreatic, în septembrie 2009. “Trebuie să recunosc, oricât de devastatoare a fost pierderea soţului meu, dacă ar fi să dau timpul înapoi să iau totul de la capăt cu el, chiar dacă ştiu că ar urma acea tragedie? Da, aş face-o. De o mie de ori la rând”, scria văduva lui pe blogul său. Din fericire, aceasta a povestit şi despre fericirea de-a se reîndrăgosti, după marea dramă de familie.

image

FOTO GETTY IMAGES, WENNRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg