Văduva lui Steve Irwin se iubeşte cu Russell Crowe? Iată-i declaraţia!

15 mai, 2017
G'Day USA Penfolds Icon Black Tie Gala jpeg

S-a zvonit în ultimii ani că Terri Irwin, îndurerata văduvă a regretatului vânător de crocodili, şi-ar fi refăcut viaţa amoroasă cu actorul Russell Crowe. Dar care este adevărul?

Russell Crowe şi Terri Irwin, la un an de la moartea lui Steve Irwin

Ei bine, s-a aflat! După atâtea zvonuri ivite pe la colţuri, văduva lui Steve Irwin a vrut să vorbească despre ideea de a-şi reface viaţa şi despre presupusa idilă cu actorul Russell Crowe, pentru a pune stop acelor ştiri fără fond, apărute în presa internaţională în ultimii ani.

În prezent. Terri şi cei doi copii ai săi şi-ai regretatului Steve Irwin

Sinceră şi jovială, Terri a mărturisit că e la curent cu ce se scrie despre ea şi că a venit timpul ca cei interesaţi să afle adevărul chiar de la ea. Astfel, aceasta a declarat că nu e nimic amoros între ea şi cel care i-a fost prieten soţului ei.

Terri conduce, alături de copiii ei, organizaţia fondată de regretatul ei soţ

Terri a declarat, însă, că e adevărat că cei doi s-au apropiat în ultima perioadă şi că-l consideră pe Russell un prieten de nădejde. Însă, doar atât. Nici vorbă să formeze un cuplu cu el sau să-l vadă precum un candidat la inima ei. ”Suntem prieteni şi chiar m-a contactat să mă întrebe dacă e ceva ce ar trebui să ştie şi el”, a mărturisit Terri despre reacţia lui Russell după apariţia zvonurilor.

În prezent, Terri şi fiica ei, Bindi

Terri a continuat să povestească şi că-l apreciază pe Russell şi că-ntre timp a devenit un prieten foarte apropiat inimii ei. ”Sincer, el şi Steve au devenit prieteni acum multă vreme, iar după ce Steve a decedat, am aflat şi eu care îi sunt prietenii cu adevărat. Iar Russell a fost unul foarte loial. (...) Russell a fost acolo când am avut nevoie de el. Este un tip minunat. Dar doar un prieten pentru mine. Nu se întâmplă nimic între noi”, a mai spus văduva regretatului Steve Irwin.

Familia ei. Au trecut mulţi ani de atunci, însă Terri îl iubeşte, încă, pe Steve

Şi pentru a spulbera cu totul zvonurile despre o posibilă nouă iubire în viaţa lui Terri, aceasta a mărturisit că e în continuare îndrăgostită de soţul ei şi că nu are de gând să găsească înlocuitor în inima sa: ”Cred că dacă nu l-aş fi întâlnit pe Steve nu m-aş fi căsătorit niciodată. A fost special pentru mine şi continuă să fie. Avem doi copii minunaţi şi o rezervaţie de condus”.

Steve, Bindi şi Terri Irwin

De altfel, acum câteva zile şi fiica lui Steve Irwin, Bindi, a confirmat că mama sa este singură în prezent şi că ce o leagă de Russell e doar o prietenie sinceră. ”Frumoasa mea mamă este în continuare căsătorită cu tatăl meu. Russell e drăguţ. A fost un prieten bun de-al tatălui meu şi e un prieten apropiat de-al familiei noastre. Îl considerăm parte din familia noastră, dar, categoric, nu e nicio idilă între ei. Mama şi Russell sunt prieteni foarte buni, (...) însă nu e niciun iz de romanţă în aer”, a declarat Bindi, recent.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg