“Vagabonzii” de lux. Milionari care nu dau doi bani pe ei. La propriu!

10 iulie, 2017
Untitled collage jpeg

Au averi fabuloase, dar par că trăiesc de azi pe mâine. Reciclează haine, fac cumpărături din cele mai ieftine supermarketuri şi chiar conduc maşini de duzină sau locuiesc în case modeste. Cine sunt starurile care au ales un stil de viaţă absolut decent?

Jennifer Lawrence

image

Una dintre cele mai cunoscute actriţe din prezent, care este plătită conform notorietăţii şi talentului ei (a fost denumită Cel mai bine plătită actriţă din lume, în 2015, având o avere de 75 milioane de dolari la numai 26 de ani!), cheltuie banii cu mare grijă. Ea conduce un Volkswagen, caută întotdeauna reduceri prin magazine şi foloseşte cupoane, pentru a nu plăti preţul întreg al unui produs, ci doar o parte din el. Şi asta nu pentru că nu şi-ar permite! Ci pentru că nu vrea. Preferă, în schimb, să dea bani pe alte lucruri, mai importante. De pildă, a donat 2 milioane de dolari pentru secţia de Cardiologie din Louisville, oraşul ei natal, care îi poartă acum numele. Frumos!

image

Sarah Jessica Parker

image

Nici starul serialului Sex and the City nu aruncă cu banii în stânga şi în dreapta, ceea ce îi învaţă şi pe cei trei copii ai ei să facă. Sarah le coase şi, de fapt, confecţionează, chiar ea hainele copiilor ei, cumpărându-le doar încălţăminte. Şi nici aceea nu trebuie să fie de fiecare dată nou-nouţă, actriţa preferând de multe ori magazinele second hand. Dar ce face cu milioanele de dolari pe care le primeşte ca actriţă de top, care a reuşit să agonisească o avere de 90 de milioane de dolari pân-n prezent? De exemplu, a luat toţi pantofii purtaţi de personajul ei, Carrie Bradshaw, în faimosul serial şi i-a vândut la licitaţie, iar banii obţinuţi i-a donat unei şcoli de muzică şi artă.

Vincent Kartheiser

image

Starul din serialul Mad Men îşi permite multe extravaganţe, însă nu-şi doreşte nici măcar să aibă propria maşină. Actorul foloseşte transportul în comun şi locuieşte într-o casă cât se poate de modestă. Pe măsură ce notorietatea sa creştea proporţional cu încasările lui, Vincent a achiziţionat tot felul de bunuri, trezindu-se, într-o bună zi, înconjurat de obiecte care mai de care mai scumpe şi mai pretenţioase. Sătul să-şi tot dezvolte latura materială, acesta a dat aproape tot ce poseda unor oameni amărâţi şi trăieşte, de atunci, la limita sărăciei.

În rolul din Mad Men, care l-a consacrat

Keira Knightley

image

Frumoasa actriţă are la dispoziţie sume consistente de bani (vreo 50 de milioane de dolari, dacă e să ne luăm după cele mai recente estimări privind averea sa), însă nu vrea să beneficieze de pe urma lor în mod abuziv. Astfel, Keira îşi propune singură limite lunare băneşti şi, dacă vrea să cumpere ceva ce-i depăşete bugetul, se gândeşte de două ori dacă merită cu adevărat sau nu. Ea consideră că un stil de viaţă luxos te împiedică să înţelegi cum trăieşte restul lumii, care nu este deloc bogată.

image


Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg