„Vai, ce urâţel e!” „Copilul ăsta are nevoie de botox!” Cum l-a apărat tatăl lui pe băieţelul de numai o lună criticat aspru pe internet

27 martie, 2021
1 fotojet jpg jpeg

Jake Quickenden, cântăreţ britanic şi star de reality show, s-a mândrit cu fiul lui pe Instagram, însă proaspătul tătic a primit o reacţie nemiloasă din partea internauţilor care au criticat aspectul nou-născutului. Cum a reacţiont el?

A sărit în apărarea fiului său, evident! Cine ar putea permite să-i fie atacat copilul abia născut de nişte străini care-şi dau cu părerea aiurea şi s-au amuzat teribil propunând nişte botox pentru micuţul şi „urâţelul” Leo de numai o lună?!

2 bebe bun jpg jpeg

Tăticului de 32 de ani nu i-a venit să creadă atacul la care a fost supus fiul lui şi le-a reproşat asta follower-ilor lui de pe Instagram care s-au luat de micuţ. „Cei care se iau de un copil nevinovat ar trebui să caute ajutor specializat”, le-a spus Jake.

Quickenden a anunţat naşterea fiului său în februarie după ce iubita lui, Sophie Church (28) i-a dat naştere micuţului. Şi de-atunci se confruntă cu reacţii negative cu privire la felul cum arată bebeluşul: „În ultima lună, acestui băieţel i s-a transmis că are nevoie de botox, că e urât ca noaptea şi că arată ciudat rău. Mie personal mi s-a recomandat să renunţ să mai folosesc reţelele de socializare o vreme dacă nu vreau să fiu atacat. Iar mie mi se pare incredibil cum eu trebuie să dispar de pe Instagram ca să nu-mi fie atacat, criticat în asemenea hal copilul de numai patru săptămâni!”, a ripostat Jake.

Părinţii micuţului Leo

5 bebe2 jpg jpeg

„Nu mă deranjează dacă se ia lumea de mine, m-am obişnuit să mi se spună că nu contez, că sunt urât sau că fac orice pentru a capta atenţia, dar să te apuci să faci mişto de un copil nevinovat mi se pare aşa de greşit, încât cei care fac aşa ceva trebuie să-şi facă un control serios la cap”, a continuat fostul concurent al emisiunilor-concurs The X Factor şi I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!.

Foto - InstagramRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg