Val Kilmer, obsedat de Cate Blanchett. A zburat până în Australia pentru a o vedea

27 martie, 2017
val kilmer, Cate jpeg

Ea este o frumoasă actriţă căsătorită, mamă a patru copii, dar asta nu a fost suficient pentru a-l opri pe starul de la Hollywood, Val Kilmer, să-şi exprime sentimentele puternice pentru Cate Blanchett.

image

Favoritul din rolul lui Batman, al cărui ego măreţ l-a făcut să vorbească de multe ori cu ironie, chiar a pretins că a zburat tocmai în Australia pentru a o vedea pe Cate, dar a fost întâmpinat de soţul acesteia, dramaturgul Andrew Upton.

Starul în vârstă de 57 de ani, care a suferit transformări majore în ultima vreme, pe fondul unor probleme grave de sănătate - cancer la gât, a scris vineri pe contul său de Twitter:  „Odată am zburat până în Australia, doar pentru a vorbi cu Cate Blanchett. În schimb, am fost întâmpinat de soţul său.“

Într-un alt mesaj, Kilmer a scris: „Recent am avut două vise cu #CateBlanchett în ele. Soţul ei nu a fost în niciunul.“ Val a mai adăugat: „Este la fel de uimitoare şi în persoană. Unele staruri nu sunt. Cate este atât de reală, că pare aproape ireală. “ Sarcasmul său a atins punctul culminant, când actorul a vorbit despre modul în care ea foloseşte uneltele de grădinărit într-o secvenţă pe platoul de filmare.

Actorul a ignorat cu desăvârşire reacţia prietenilor virtuali la declaraţiile sale: „Acesta este cel mai înfiorător mod prin care poţi iubi pe cineva. Din ce lume vii?“, a scris unul dintre utilizatorii platformei. În timp ce comentariile sale cu privire la Blanchett au fost de-a dreptul covârşitoare, probabil că Val este puţin melancolic, cu gândul la fimul The Missing (2003) în care a jucat alături de frumoasa Cate.

Foto: Getty Images, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg