Val Kilmer şi-a părăsit soţia şi cei doi copii pentru rolul din „Batman”. Actorul a refuzat să îşi împartă averea cu ei

28 octombrie, 2020
1 kilo jpg jpeg

Val Kilmer este un actor talentat şi de succes, dar îl rolul de tată a dat rateuri. Potrivit fostei sale soţii, Val a lăsat-o cu doi copii mici şi a decis să se concentreze doar asupra carierei sale.

Kilmer a cucerit milioane de inimi cu rolul său spectaculos din Batman Forever. Toate fanele lui visau să îl întâlnească, pentru că actorul părea să ascundă faptul că era căsătorit. Starul şi fosta lui soţie, actriţa Joanne Whalley, s-au întâlnit pe platoul filmului Willow. Curând, Kilmer a cerut-o în căsătorie şi s-au bucurat de o frumoasă ceremonie. Kilmer şi Whalley au devenit părinţii a doi copii, Jack şi Mercedes.

Problemele în Paradis au început atunci când Val Kilmer şi-a părăsit soţia şi copiii şi a plecat în Europa pentru promoţia filmului Batman. Mercedes avea 4 ani în acel moment, iar Jack era încă un bebe.

stanga
dreapta
2 kilo jpg jpeg
3 kilo2 jpg jpeg

Joanne l-a acuzat pe Val că i-a lăsat pe ea şi pe cei doi copii ai lor fără adăpost. Actriţa a susţinut că a fost forţată să rămână în hoteluri sau la prieteni cu micuţii Jack şi Mercedes.  „Copiii mei nu ar trebui să locuiască hoteluri sau case de  împrumut”, îşi susţinea ea cauza.

Whalley s-a adresat instanţei pentru ca Kilmer să fie obligat să îi ofere o sumă de bani, astfel încât să poată cumpăra o casă pentru ea şi copii. Cu toate astea, Val a refuzat să plătească. „Se pare că Val nu vrea să-şi împartă averea cu soţia şi copiii şi face ca lucrurile să fie cât mai dificile pentru ei. Aceasta pare a fi o luptă de divorţ foarte amară”, povestea un prieten al cuplului.

3 kilo2 jpg jpeg

Copiii lui Val Kilmer sunt acum mari. Val Kilmer şi Joanne Whalley şi-au finalizat divorţul în 1996. Cei doi nu au reuşit să păstreze o relaţie amiabilă după despărţirea dureroasă şi nu comunică între ei.

Cu toate acestea, relaţia lui Val Kilmer cu copiii săi este mai strânsă acum decât în ​​copilăria lor. Mercedes are 29 de ani şi s-a transformat într-o domnişoară frumoasă, iar fratele ei, Jack, are 25 de ani şi a moştenit frumuseţea celebrului actor.

Astăzi, Val Kilmer refuză să-şi amintească de despărţirea de Joanne, dar este cu siguranţă recunoscător pentru cei doi copii minunaţi pe care îi iau împreună.Recente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg