Val Kilmer şi-a părăsit soţia şi cei doi copii pentru rolul din „Batman”. Actorul a refuzat să îşi împartă averea cu ei

28 octombrie, 2020
1 kilo jpg jpeg

Val Kilmer este un actor talentat şi de succes, dar îl rolul de tată a dat rateuri. Potrivit fostei sale soţii, Val a lăsat-o cu doi copii mici şi a decis să se concentreze doar asupra carierei sale.

Kilmer a cucerit milioane de inimi cu rolul său spectaculos din Batman Forever. Toate fanele lui visau să îl întâlnească, pentru că actorul părea să ascundă faptul că era căsătorit. Starul şi fosta lui soţie, actriţa Joanne Whalley, s-au întâlnit pe platoul filmului Willow. Curând, Kilmer a cerut-o în căsătorie şi s-au bucurat de o frumoasă ceremonie. Kilmer şi Whalley au devenit părinţii a doi copii, Jack şi Mercedes.

Problemele în Paradis au început atunci când Val Kilmer şi-a părăsit soţia şi copiii şi a plecat în Europa pentru promoţia filmului Batman. Mercedes avea 4 ani în acel moment, iar Jack era încă un bebe.

Joanne l-a acuzat pe Val că i-a lăsat pe ea şi pe cei doi copii ai lor fără adăpost. Actriţa a susţinut că a fost forţată să rămână în hoteluri sau la prieteni cu micuţii Jack şi Mercedes.  „Copiii mei nu ar trebui să locuiască hoteluri sau case de  împrumut”, îşi susţinea ea cauza.

Whalley s-a adresat instanţei pentru ca Kilmer să fie obligat să îi ofere o sumă de bani, astfel încât să poată cumpăra o casă pentru ea şi copii. Cu toate astea, Val a refuzat să plătească. „Se pare că Val nu vrea să-şi împartă averea cu soţia şi copiii şi face ca lucrurile să fie cât mai dificile pentru ei. Aceasta pare a fi o luptă de divorţ foarte amară”, povestea un prieten al cuplului.

3 kilo2 jpg jpeg

Copiii lui Val Kilmer sunt acum mari. Val Kilmer şi Joanne Whalley şi-au finalizat divorţul în 1996. Cei doi nu au reuşit să păstreze o relaţie amiabilă după despărţirea dureroasă şi nu comunică între ei.

Cu toate acestea, relaţia lui Val Kilmer cu copiii săi este mai strânsă acum decât în ​​copilăria lor. Mercedes are 29 de ani şi s-a transformat într-o domnişoară frumoasă, iar fratele ei, Jack, are 25 de ani şi a moştenit frumuseţea celebrului actor.

Astăzi, Val Kilmer refuză să-şi amintească de despărţirea de Joanne, dar este cu siguranţă recunoscător pentru cei doi copii minunaţi pe care îi iau împreună.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg