Valentina Pelinel, Dana Sota şi Sonia Argint Ionescu se menţin în formă la Stejarii Country Club

20 septembrie, 2013
c18g7269 jpeg

Sunt doar o parte din vedetele au ales să participe la clasa de pilates susţinută de către Helen Coulon, consultant şi coordonator pilates

Valentina Pelinel, Dana Sota şi Sonia Argint Ionescu au fost câteva dintre vedetele care au ales să participe la clasa de pilates susţinută de către Helen Coulon, consultant şi coordonator pilates în cadrul Stejarii Country Club. Vedetele s-au arătat impresionate de experienţa şi sfaturile lui Helen, care le-a împărtăşit principiile sale despre echilibrul dintre minte, trup şi suflet.

Helen Coulon le-a oferit vedetelor prezente sfaturi despre postura corectă a corpului şi despre tonifierea musculaturii, două dintre principiile de bază ale unei stări bune de sănătate. Helen crede că pilates, aşa cum l-a inventat Joseph Pilates, este una dintre cele mai accesibile forme de exerciţiu fizic, cel mai important aspect al acestui sport fiind coordonarea permanentă a respiraţiei. Metoda de antrenament ce îi poartă numele lui Joseph Pilates reuneşte exerciţii de echilibru, de control al musculaturii, dar şi exerciţii delicate pentru articulaţii, având trei nivele de dificultate: pentru începători, intermediar şi avansat.

image

Pentru că Valentina Pelinel, Dana Sota şi Sonia Argint Ionescu sunt adeptele unui stil de viaţă sănătos şi fac cu regularitate antrenamente fizice, exerciţiile de pilates alese de Helen Coulon au avut un grad de dificultate intermediar.

„Am fost surprinsă să le văd pe cursante atât de tonice şi de efervescente. Mi-am dat seama imediat că au o condiţie fizică excelentă, cu o musculatură conturată, ceea ce m-a determinat să aleg exerciţii cu un grad mediu de dificultate. Atmosfera a fost grozavă şi am lucrat cu plăcere”, a declarat Helen Coulon despre clasa de pilates susţinută cu câteva săptămâni în avans faţă de deschiderea Stejarii Country Club.

image

Helen Coulon este consultant spa&wellness pentru Stejarii Country Club, fiind, totodată, un instructor de pilates recunoscut la nivel internaţional şi având o experienţă vastă în industria de profil.

Stejarii Country Club va fi inaugurat în această toamna şi va reuni un centru de fitness, piscină, terenuri de tenis interioare şi exterioare, terenuri de squash, terenuri de platform tennis, pistă de alergare interioară, spaţii destinate copiilor, zone de la relaxare, alături de multe alte facilităţi. Complexul va găzdui şi un centru spa, ce va include pe lângă camere de tratament, piscină, spaţii de relaxare, hammam, saună şi camere cu aburi, o terasă discretă, un salon de înfrumuseţare şi un studio de pilates şi yoga. În vecinătatea clubului, va fi amenajat un driving range ce poate acomoda până la 20 de jucători de golf simultan.

Pentru mai multe informaţii, vă invităm să accesaţi site-ul www.stejariicountryclub.roRecente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg