Valentina Pelinel reacţionează la zvonul că s-ar fi mutat în vila lui Borcea

27 aprilie, 2016
Valentina Pelinel jpeg

Fostul model a ţinut să lămurească lucrurile, după ce s-a spus că s-a mutat în fosta casă a Alinei Vidican.

Sarcina Valentinei a intrat deja pe ultima sută de metri.

Valentina Pelinel a intervenit telefonic în cadrul emisiunii „Agentul VIP“ şi a pus capăt zvonurilor potrivit cărora ar fi dat-o afară pe Alina Borcea din casa în care locuia cu cei doi copii. Fotomodelul a glumit chiar pe seama acestor bârfe şi a declarat că locuieşte într-un apartament închiriat.

„Dar vreun gard nu m-aţi văzut sărind aşa borţoasă? Poate ne şi zice ce averi am. Mi-a dat cineva averi şi nu ştiu? Ca să ştiu, măcar. Poate creditele rămase de pe urma căsniciei cu Cristi Boureanu se consideră avere. Dacă datoriile se consideră avere, atunci sunt foarte bogată. Iar dacă eram vânătoare de case... trebuia să am şi eu nişte case, nu? Cum aş putea să las pe cineva în stradă?! Nu sunt nici executor judecătoresc, nici… Încerc să mă gândesc şi eu cam în ce poziţie aş putea să fac aşa ceva“, a punctat ea pentru emisiunea lui Cristi Brancu.

image

„Eu stau într-un apartament cu chirie. Nu e nici măcar un penthouse. Departe de a fi un penthouse. S-au vehiculat şi sume colosale. Nu e cazul! Eu stau într-un apartament cu chirie, nu am stat în viaţa mea într-o vilă. Întotdeauna am stat în apartamente, şi în Bucureşti, şi la New York“, a precizat ea.

„Pe mine presa mă cunoaşte ca Valentina Pelinel, nu Valentina altcumva. Eu de la 15 ani am muncit şi mi-am făcut un nume. Şi singurică am realizat multe. Chiar am reuşit să-mi cumpăr singură un aparatament pe care l-am deţinut în New York şi am făcut-o pe puterile mele“, a subliniat Valentina Pelinel, la „Agentul VIP“, de la Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg