Valentina Pelinel: "Sufrageria mea s-a transformat în sală de recuperare"

15 martie, 2022
1 pelinel9 jpg jpeg

Valentina Pelinel s-a operat la genuchi la sfârşitul anului trecut, după ce un accident la schi şi greutatea de la două sarcini au lăsat-o fără ligamente. La cinci luni de la  intervenţie, frumoasa blondă recunoaşte că sufrageria ei arată ca o sală de recuperare.

 “Am avut o operaţie de ligament încrucişat anterior şi sunt cu piciorul în orteză, mi-e un pic greu să mă mişc. Acum opt ani mi-am franjurat ligamentul într-un accident la schi şi mi-a fost bine 8 ani, am făcut sport, am dus două sarcini şi gemelare.

Între timp s-a rupt, cum era de aşteptat, pentru că eu sunt o persoană activă, fac mult sport, am făcut şi sporturi de contact.A trebuit să fac această operaţie pentru că nu pot să fiu o persană sedentară. Vreau să mă mişc, vreau să fac sport la nivelul la care am făcut până acum şi pentru asta era necesară operaţia”, povestea Valentina.

Acum, vedeta se declară recuperată şi crede că nu ar fi reuşit să treacă prin asta fără ajutorul lui Cristi Borcea.

„Dragii mei, în ultima perioadă, sufrageria mea s-a transformat în sală de recuperare. La cinci luni de la operaţia la genunchi, sunt recunoscătoare pentru că mă simt bine, aproape complet refăcută şi, deşi recuperarea continuă, sunt fericită că tot greul a trecut. Am avut parte de tot suportul soţului şi familiei mele şi le mulţumesc din suflet. N-aş fi avut aceste rezultate fără o echipă de profesionişti atât de talentaţi, cărora le mulţumesc pentru profesionalism, răbdare şi dedicare”, a scris ValentinaPelinel pe contul său de Instagram.Recente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg