Valérie Trierweiler: „Măcar de-aş fi fost iubită atât cât am iubit“

13 ianuarie, 2015
627x0 jpeg

După nouă ani de stat la braţul lui François Hollande, fosta Primă Doamnă a Franţei îşi face cunoscute confesiunile prin intermediul unui volum de memorii după care, în curând, se va realiza şi un film.

După nouă ani de stat la braţul lui François Hollande, fosta Primă Doamnă a Franţei îşi face cunoscute confesiunile prin intermediul unui volum de memorii după care, în curând, se va realiza şi un film.

Cea mai compătimită Primă Doamnă a vreunui stat, cu toate că nu a fost legată printr-un mariaj de preşedintele francez François Hollande, Valérie Trierweiler revine în atenţia publică prin volumul-confesiune „Mulţumesc pentru acest moment“, publicat şi în română, de Editura Rao.

image

Jurnalista în vârstă de 49 de ani povesteşte în cartea sa cum a fost repudiată în ianuarie 2014 de Hollande, îndrăgostit de actriţa Julie Gayet (42).

„N-am fost nici soţie, nici protejată. Macar de-aş fi fost iubită atât cât am iubit“ e mărturia cutremurătoare a acestei femei, profund rănită pentru că a fost înşelată.

image

Vorbind despre legătura partenerului ei de viaţă cu actriţa Julie Gayet, Trierweiler spune că: „Acest joc politic al lor nu are sfârşit, e un labirint în care eu m-am rătăcit. François îmi povesteşte că îi pare rău că n-a putut să ne protejeze intimitatea. Eu totuşi m-am străduit din toate puterile s-o apăr. Dar el permitea orice, oricui. Nu ştie să pună distanţele necesare. Chiar şi baia noastră a devenit într-o zi sală de şedinţe. Seara l-am văzut pe consilierul lui de comunicare urmându-l pe preşedinte în baie, după ce trecuse prin dormitorul nostru. L-am dat afară, revoltată de o asemenea lipsă de decenţă“, povesteşte autoarea.

image

„De cât timp voi mai avea nevoie până să renunţ la doliul dragostei noastri?“, se întreabă jurnalista.

Trierweiler crede că „sindromul câştigătorului“ l-a făcut pe Hollande să-şi piardă clarviziunea şi luciditatea care constituiau forţa sa. Cartea ar fi putut purta titlul „Scene de menaj la Palatul Elysée“, anunţa Radio France Internationale.

Publicată anul trecut, în septembrie, la doar şapte luni după ruptura oficială a cuplului prezidenţial, volumul a stârnit rumoare în Hexagon, fiind tradus în 11 limbi şi înregistrând vânzări record de 500.000 de exemplare în doar 16 zile de la apariţie.

Foto: pagina oficială, arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg