Valuri de reacţii din partea vedetelor la invazia Ucrainei. Care a fost mesajul transmis de rusoaica Irina Shayk?

26 februarie, 2022
1 vedete jpg jpeg

În zorii zilei de joi, militarii ruşi au lansat un atac complet asupra Ucrainei, considerat cel mai agresiv de la invazia sovietică a Afganistanului în 1979. La finalul zilei, guvernul ucrainean a relatat că 137 de militari şi civili şi-au pierdut deja viaţa. Mai multe explozii au fost auzite în capitala ţării, Kiev, care se află sub presiunea ruşilor. Iar la asemenea situaţie nici măcar celebrităţile n-au rămas indiferente.  

Miley Cyrus şi Arnold Schwarzenegger s-au numărat printre vedetele care şi-au exprimat şocul şi întristarea cu privire la vestea că Rusia a invadat Ucraina. Cyrus a vorbit fanilor ei, pe social media, despre cum a filmat ea videoclipul Nothing Breaks Like a Heart în Kiev şi comunitatea locală a întâmpinat-o cu braţele deschise, motiv pentru care le va fi recunoscătoare pe veci. În acelaşi timp, fostul guvernator califonian şi-a arătat solidaritatea cu poporul ucrainean.

“Mi s-a propus să dau nişte interviuri, dar cred că noutăţile trebuie să vină din acea parte a lumii, să fie expuse tragedia care ne frânge inima tuturor şi curajul poporului ucrainean care ne-a inspirat pe toţi”, a declarat actorul. “Ştiu cum e să creşti după război, într-o ţară ocupată şi mai ştiu că în război există întotdeauna consecinţe. Toată lumea suferă”, a conchis acesta.

Michael Douglas a distribuit pe pagina lui de Instagram mesajul celor de la Naţiunile Unite – “Copiii din Ucraina au nevoie de pace, în mod disperat, acum”.

Însă ce a avut de spus rusoaica Irina Shayk despre atacul conaţionalilor săi la adresa altui stat?

Mesaje fără precedent

Topmodelul rus a publicat o imagine cu semnul păcii peste un glob pământesc, la care a adăugat trei emoji ce semnifică rugăciunea.

Jared Leto şi-a exprimat, pe Twitter, speranţa că va veni pacea cât mai curând şi că soluţiile nonviolente vor fi găsite în viitorul apropiat. Actorul a ţinut să precizeze că are prieteni şi familie în Ucraina şi le transmite acestora părerile lui de rău cu privire la ce se întâmplă acum acolo.

Actriţa Leah Remini a transmis mesajul fiicei lui Martin Luther King Jr., Bernice King, care a spus că “tot ceea ce afectează pe cineva direct afectează pe toţi în mod indirect”.

Mandy Moore a transmis un link către un articol din Los Angeles Times, în care se precizează ce putem face dacă vrem să-i ajutăm pe ucrainieni. Soţia lui Justin Bieber, Hailey Bieber, a arătat lumii întregi imagini cu Ucraina atacată de bombe, iar Ariana Grande a împărtăşit fanilor ei o postare Rescue.org, în care este precizat că “Îi susţinem pe toţi cei care sunt afectaţi de atacul rusesc asupra Ucrainei”.

Kendall Jenner a dat şi ea imagini cu ţara bombardată, adăugând că se roagă pentru Ucraina, iar Olivia Wilde a distribuit, pe Instagram, o bucată din filmul The Great Dictator (1940), cu Charlie Chaplin.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg