Vara aceasta se poartă asorteurile la suzete şi accesorii - Little Prints vă inspiră!

24 mai, 2021
1 moda1 jpg jpeg

Moda în rândul piticilor porneşte de la cât sunt de drăgălaşe toate aceste lucruri dedicate celor mici. Colorate şi jucăuşe, cu printuri fel de fel, orice ţine de vestimentaţia şi accesorizarea bebeluşilor şi a copiilor implicit înseamnă un deliciu. Orice părinte se dă în vânt după acest lucru. Când simţiţi nevoia de un refresh în garderoba celui mic nu uitaţi de Little Prints. 

Produse premium, pentru că cel mic merită tot ce e mai bun 

Pretenţiile când vine vorba de cei mici sunt destul de ridicate. Mai ales când sunt bebeluşi, cei mici sunt atent îmbrăcaţi, cu texturi fine, cu articole vestimentare care le răsfaţă pielea. Cât despre accesorii, acestea sunt puţine şi trebuie să prezinte siguranţa că cei mici nu se vor accidenta în vreun fel cu ele. 

La Little Prints veţi găsi fix produsele premium de care aveţi nevoie. Sunt sigure de utilizat, încă din primele zile de viaţă. Şi de îndată ce vă împrieteniţi cu aceste produse le veţi găsi utile în diferite etape de viaţă ale celui mic. Boluri, tacâmuri în set complet, ideale pentru etapa de diversificare sunt regăsite aici de asemenea. 

Ce contează mai mult: calitatea sau brandul?

Amândouă şi sunt implicite. Veţi fi mai încântaţi, poate cu atât mai mult, cu cât veţi şti că Little Prints s-a născut cu această misiune, de a fi e-shopul cu produse premium, pentru cei cu gusturi sofisticate. Aşadar aici sunt selectate nume mari ale nişei, nu atât de uşor de găsit în orice magazin. Vorbim despre Finn + Emma, Mushie, Bibs sau chiar brandul propriu Little Prints. 

Suzetele, spre exemplu, sunt genul acela de accesoriu transformat foarte rapid într-o necesitate. Este firesc ca părinţii să îşi pună problema cât de sigur este. Ei bine, într-o combinaţie de inovaţie şi nevoia de a ţine cont de efectele pe termen lung, brandul BIBS a dezvoltat o variantă de suzetă de neegalat. Are formă anatomică, este gândită în aşa fel încât să nu atingă pielea din jurul gurii, astfel nu produce iritaţii, iar pe termen lung nu deformează cavitatea orală. 

Suzetele Bibs sunt realizate din silicon alimentar sau latex natural. Sunt moi, flexibile şi în adevăratul sens al cuvântului sunt cele care îi liniştesc pe bebeluşi. Nu degeaba poartă numele de pacifiers, adică aducătoarele de pace, de linişte. Le găsiţi la Little Prints în diverse culori şi variante, inclusiv cele cu inel fosforescent. Toate au însă acel design clasic plăcut şi cromatic sunt mate, elegante, atemporale. 

Asortaţi, asortaţi şi vă bucuraţi de seturile de suzete şi accesorii 

Aici veţi putea găsi un motiv în plus să creaţi asorteuri care mai de care mai inedite: https://www.littleprints.ro/collections/set-clip-suzete

Suzetele şi clipsul pentru acestea sunt două dintre accesoriile practice de care aveţi nevoie. Purtate peste tot, acestea merită să fie un duo armonios, chiar şi cromatic vorbind. În culori plăcute, ca un curcubeu, fie pentru băieţi sau fetiţe, veţi găsi suzetele şi clipul pentru acestea, adorabile. 

Comenzile pot fi plasate online. 

Contact:

0725 766 847 

hello@littleprints.ro Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg