Vedeta care a adoptat dieta Gwyneth Paltrow e mulțumită: foame, foame și iar foame

11 mai, 2023

Dieta Gwyneth Paltrow face furori printre vedete. E simplu, foame, foame și iar foame.

Gwyneth Paltrow profimedia 0771591580 jpg

Partea bună este că senzația de foame dispare rapid, dacă te antrenezi măcar o săptămână cu postul intermitent, o găselniță fabuloasă, care nu doar că subțiază silueta, ci are și efecte benefice asupra întregului organism.

Gwyneth Paltrow jpg

Gwyneth Paltrow a explicat în repetate rânduri că acest stil de viață este pentru ea cel mai bun. Recent, o altă vedetă recunoaște că a adoptat dieta Gwyneth Paltrow și e mulțumită. Hilary Duff a spus că i se potrivește dieta Gwyneth Paltrow, în ciuda faptului că este controversată: mulți oameni și specialiști au numit-o dieta de înfometare.

Despre ce este vorba, de fapt?

Gwyneth Paltrow a recunoscut recent că pentru ea, postul intermitent reprezintă și o menținere a tinereții, nu doar a siluetei. Din ce în ce mai mulți nutriționiști recomandă repaosul alimentar.

Gwyneth Paltrow spune că practică postul intermitent până în ora 12, apoi consumă alimente care să-i nu-i ridice glicemia, cum ar fi supă de legume sau supă de oase. Urmează o oră de mișcare, precedată de pilates, mers sau yoga.

Alte secrete din stilul de viață al fondatoarei Goop sunt periajul uscat, sauna, dar și cina abundentă în legume, pentru a-i susține procedurile de detoxifiere. Desigur, sănătatea sexuală este și ea prioritară, căci actrița le transmite femeilor constant să fie meticuloase cu orgasmele lor, căci așa vor beneficia de o stare de bine.

Hilary Duff (2) jpg

Hilary Duff a fost invitată marți la podcastul lui Molly Sims, unde a recunoscut că merge pe dieta Gwyneth Paltrow, deși este controversată: ”Mă trezesc cu foame și încerc să-mi înfometez foamea. Urmez sfatul lui Gwyneth Paltrow, deși mulți l-au contestat: amăgesc foamea cu o cafea, până pe la 12 PM. În felul acesta, nu-mi ridic glicemia.” Actrița a mărturisit că a făcut o obsesie alimentară, care este sănătoasă, de altfel. Hilary Duff se răsfață cu conopidă, o cruciferă versatilă, foarte sățioasă și cu aproape 0 calorii. O prepară rondele la friteuza cu aer și mărturisește că i se pare hrănitoare și, mai mult, îi ține de foame.

Hilary Duff (1) jpg

Este adevărat, mulți bucătari au început s-o prepare în rețetele de dietă. Poți face blat de pizza din conopidă, șnițele vegane sau chifteluțe.

Hilary Duff a mărturisit că îi place să mănânce curat. Asezonează rondelele de conopidă cu salată de ouă, sau un ou ochi, avocado și cârnăciori vegani. De asemenea, o altă plăcere culinară a actriței este terciul de ovăz, hidratat peste noapte.

Foto: Getty/ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg