Vedeta care s-a pozat topless în baie. I-a înnebunit pe bărbaţi cu trupul său sculptat!

17 noiembrie, 2017
Emily Ratajkowski 1 png

Emily Ratajkowski loveşte din nou Internetul cu o serie de fotografii incendiare. Are 26 de ani, un corp sculptat pe care îl etalează cu fiecare ocazie pe contul său de Instagram, în cele mai sexy ipostaze, şi o încredere în sine care depăşeşte orice limită.

image

A devenit celebră după ce a apărut în  videoclipul uneia dintre piesele lui Robin Thicke, „Blurred Lines”, iar de atunci pare că nu se mai satură să apară peste tot cât mai sumar îmbrăcată. Contul său de Instagram este un răsfăţ pentru fani, cu poze în costum de baie, topless, nud, sau îmbrăcată cu ţinute provocatoare.

Aşa cum era de aşteptat, cele mai mai noi fotografii distribuite de britanică, în cadrul unei şedinţe foto în care promovează propria linie de costume de baie,  au făcut furori. După modelul Heidi Klum, care a lansat mai multe colecţii de lenjerie intimă, iată că Emily Ratajkowski se apucă şi ea de afaceri, dar continuă şi cu ceea ce ştie să facă mai bine, să prezinte produse.

image

A îmbinat utilul cu plăcutul, iar rezultatul muncii sale este unul spectaculos. Tânăra dezinhibată a realizat un shooting foto purtând câteva dintre creaţiile Inamorata Swim, iar fanii au rămas impresionaţi atât de piesele vestimentare, dar mai ales de trupul perfect al lui Emily, pe care se vede fiecare muşchi lucrat.

Desigur, în câteva dintre fotografii pare mai degrabă că îşi prezintă corpul fără cusur şi nu scoate în evidenţă produsul în sine, mai ales că a ales să se pozele topless, în baie, acoperindu-şi sânii cu mâinile.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg