Vedetă din showbizul românesc, transformată în negresă. O recunoşti?

19 aprilie, 2016
DSC 4645 fin jpeg

Vedeta a acceptat o schimbare totală de look propusă de hairstylistul Adrian Perjovschi în cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”, ceea ce a implicat nu numai coafura şi machiajul, ci şi culoarea pielii, iar rezultatul a fost unul de-a dreptul uluitor: în doar cinci ore, Adelina Pestriţu, căci despre ea este vorba, a devenit o adevarată regină a frumuseţii africane!

Vedeta a acceptat să treacă printr-o transformare totală

“Îmi plac oamenii de culoare şi îmi plac schimbările radicale! A fost o provocare îndrăzneaţă pentru mine!”, spune Adelina Pestritu. ”De fapt, fiecare propunere venita din partea lui Adrian Perjovschi şi a Cristinei Bârsan, mi se pare o provocare. Am acceptat pe loc propunerea inedită, mai ales că am toată încrederea în echipa cu care lucrez de fiecare dată cu plăcere. Iar rezultatul a fost cel pe care l-am aşteptat. Am fost încântată de faptul că, deşi sunt albă, voi deveni în câteva ore negresă 100%", a mai spus vedeta.

Adelina Pestriţu a intrat perfect în pielea personajului

“Lucrurile frumoase se nasc adesea din combinaţie de pasiune şi îndrăzneală. Sunt foarte încântat de rezultat, pentru că am reuşit să realizez un look foarte cool pentru tema aceasta”, spune Adrian Perjovschi, dezvăluind totodată secretele coafurii impresionante a Adelinei – ”o construcţie de păr cu adaosuri şi bureţi, însă am făcut în aşa fel încât să nu se observe nimic”.

Alături de specialiştii care au transformat-o

Cristina Bârsan, make-up artist, mărturiseşte şi ea că “a fost cea mai radicală şi complexă transformare de până acum! Machiajul a durat aproximativ 3 ore, în care am folosit aerograful şi farduri grase. Personajul este unul misterios, dar şi foarte frumos în acelaşi timp. Am speculat faptul că Adelina chiar are trăsături afro-americane, iar ceea ce am facut a fost sa le accentuam şi să dăm o tentă artistică intregii transformări”.

image

“Parca eram negresă de-o viaţă!”, spune Adelina Pestritu despre primul moment în care a putut să-şi contemple noua înfăţişare. “Mi-ar fi plăcut la nebunie să mă fi npscut negresp!” a exclamat Adelina când transformarea a ajuns la final.

foto: The StoryalistRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg