Vedeta milionară șochează iarăși: ”Fumez și beau zilnic o șampanie ! Nu m-am spovedit niciodată”

22 aprilie, 2024

Într-o țară creștin-ortodoxă ca România, unde cetățenii săi sunt și practicanți religioși, vedeta TV face niște declarații surprinzătoare, chiar în Postul Paștelui.

monica tatoiu ea png

Ați recunoscut-o desigur pe Monica Tatoiu.

Celebra milionară a dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO că n-a fost niciodată la spovedanie, în vreo biserică. Însă își asumă un alt păcat, acela că „s-a dezbrăcat” de orice fel de secrete în mod public, la televizor.

Cunoscută pentru franchețea și aciditatea sa, Monica Tatoiu este un ”izvor nesecat” de povești de viață. Are acum 68 de ani, o avere considerabilă, o carieră la bază de profesoară de matematică, da și gena antreprenoarei care a scos-o acum câțiva zeci de ani din zona de confort, când s-a pus pe făcut bani.

Celebra milionară a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO că ea s-a spovedit tot timpul la televizor și că singurul său păcat e acela că fumează și bea zilnic câte o sticlă de șampanie.

„N-am ținut post normal niciodată. Nici la spovedanie nu am fost. Fac asta în fiecare zi, la televizor. Nu am niciun secret pe care nu l-am spus. Păcatul meu e că fumez și beau zilnic o sticlă cu șampanie”, ne-a spus aceasta.

Monica Tatoiu nu ține post, dar a ținut regim! După intervenția chirugicală suferită la ambele picioare, a mărturisit că a slăbit trei kilograme și că la începutul verii va pleca din nou la scufundări, o activitate de care s-a îndrăgostit.

„Am slăbit trei kilograme în perioada cu operația. Cred că și de la stres, și de la ce am mâncat, s-a strâns stomacul. Încă sunt zone în care nu simt genunchiul.”

”Scufundările îți dau o stare de spirit ce nu poate fi descrisă, interacțiunea cu lumea subacvatică pe mine mă vindecă. La începutul lui iunie voi pleca iar”, a adăugat aceasta.

În urmă cu câțiva ani, Monica Tatoiu a trecut și printr-un diagnostic dur: cancer de col uterin. Boala care a și recidivat la un anume punct a fost gestionată de vedetă, însă ea are testamentul făcut și a mărturisit cine este moștenitorul averii sale.

Fiul său este unicul moștenitor al unei averi colosale, o casă care valorează peste două milioane de euro și alte patru milioane în conturi bancare. Vedeta are în prezent o pensie de 12000 de lei. Ea a cerut ca atunci când nu va mai fi, să nu fie înmormântată, ci incinerată, mai scrie Cancan.

Foto: ArhivăRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg