Vedeta Playboy care susţine că a fost forţată de Hugh Hefner să aibă relaţii intime şi a rămas însărcinată. „Am fost dezgustată de corpul meu”

8 februarie, 2022
5 play3 jpg jpeg

O fostă vedetă Playboy, Karissa Shannon, susţine că a avortat copilul lui Hugh Hefner la vârsta de 19 ani, după ce fondatorul imperiului Playboy i-a dat alcool, a forţat-o să facă sex neprotejat şi a lăsat-o însărcinată când avea 80 de ani.

„A fost ca şi cum diavolul ar fi în interiorul meu”, a spus Shannon, în vârstă de 32 de ani. „Nu am vrut să ştie nimeni că port copilul unui bărbat de 83 de ani”.

 Karissa, care a apărut alături de sora sa geamănă în serialul lui Hug, „The Girls Next Door”, a aflat că a rămas însărcinată când şi-a făcut un test de sânge înainte de a fi supusă unei operaţii de mărire a sânilor în 2009. „Am fost dezgustată de corpul meu. Simţeam că există un extraterestru în stomacul meu”, a spus ea pentru Mirror, insistând că tatăl copilul ei nenăscut era într-adevăr Hefner. „Nu făceam sex cu nimeni altcineva, aşa că ar fi putut fi doar copilul lui”, a continuat Shannon. „Am vrut doar să scap de sarcină cât mai curând posibil. Nu am vrut ca Hef să afle şi nu a făcut-o niciodată”.

  Mărturia ei despre Hefner se alătură unui potop de acuzaţii de abuz făcute în noul documentar A&E „Secrets of Playboy” . De-a lungul serialului, angajaţii şi membrii haremului lui Hef spun despre zeul sexului că ar fi exploatat femei în spatele  zidurilor impermeabile ale conacului Playboy.

 Karissa susţine că a întrerupt sarcina cu ajutorul Kristinei, care a ajutat-o să scape pentru scurt timp de privirea lui Hefner.

 Am găsit o clinică în LA. Am vorbit cu securitatea lui Hef să ne lase la mall, pentru că mergem la cumpărături, apoi am sunat-o pe prietena mea să ne ia”, a spus Kristina. „Am putut să ţinem secretul”.

 Gemenele, care au părăsit un parc de rulote din Florida pentru a se muta în conacul din Los Angeles la vârsta de 18 ani, după ce cei de la Playboy le-au descoperit fotografiile glam,  susţin că Hef, cu ajutorul Kendrei Wilkinson, acum în vârstă de 36 de ani, le-a constrâns. într-un ménage à trois neprotejat, alimentat cu droguri şi alcool. „Avea un suflet negru, va ajunge în Iad”.

 Când Hefner a murit de sepsis la vârsta de 91 de ani, în 2017, blondele au răsuflat uşurate.  „O parte din noi emana tristeţe dar o alta a înţeles că nu vor mai fi alte fete distruse ca noi”. spune Kristina. Ea şi Karissa susţin că Hefner forţa şase-şapte femei în patul lui în fiecare noapte.  „Credeam că Playboy este o familie mare, dar a fost un cult”.

 Cu toate acestea, Karissa şi Kristina au spus pentru The Post că nu sunt „fericite” că Hefner a murit. În schimb, se simt mângâiate să ştie că lumea a aflat în sfârşit cine era împăratul Playboy şi ce jocuri periculoase făcea.



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png