Vedeta pleacă de la Antena1 după 12 ani: ''Am trecut prin toate stările posibile''

6 octombrie, 2021
1 antena1 jpg jpeg

Se desparte de Antena 1 după 12 ani. Ionela Lucan renunţă să mai prezinte ştiri pentru un proiect online.

“Dragilor, împărtăşesc cu voi o decizie pe care am luat-o foarte greu şi pe care o cântăresc de luni de zile dar până la urmă lucrurile s-au ales pur şi simplu: mă despart de Observator după mai bine de 12 ani, timp în care am trecut prin toate stările posibile, am străbătut ţară în căutare de ştiri şi, de multe ori, şi continentul.

Motivele sunt mai multe, dar principalul are legătură cu faptul că am hotărât, alături de familia mea, să testăm un alt ritm de viaţă.

Va las pe mâini foarte bune, colegii mei vor anunţa în curând cine va prezenţa mai departe jurnalul în dimineţile de weekend”, a scris ştirista pe o reţea de socializare.

3 ionela2 jpg jpeg

Ionela are acum alte planuri.

„Am un proiect care implică şi relocarea familiei mele în afara ţării pentru o perioadă de timp şi pe care l-am tot amânat. Acum era momentul potrivit să iau această decizie. Nu înseamnă că nu voi mai reveni vreodată în televiziune dar, în viitorul apropiat, activitatea mea se va desfăşra în principal în online”, a spus Ionela Lucan pentru Paginademedia.ro.

Ionela Lucan lucrează în Intact din 2008. Din 2019 prezintă Observatorul de la ora 16, apoi a intrat în concediu de maternitate şi a revenit în februarie 2021, când a preluat matinalul de weekend.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg