Vedete bine îmbrăcate la Bucharest Fashion Week: de la Andreea Marin, la Alexia Eram, INNA sau Antonia

18 octombrie, 2024

Astăzi este ultima zi a celui mai mare eveniment de modă din România, Bucharest Fashion Week, prilej pentru noi să admirăm nu doar colecțiile, ci și vedetele care le-au vizionat din primele rânduri. 

INNA foto facebook jpg

Cele trei zile de defilări ale colecțiilor caselor de modă autohtone și nu numai au adunat printre spectatori pe unele dintre cele mai mari vedete ale noastre, musai pasionate de modă. 

Le-am văzut, așadar, la prezentări pe fashionistele Alexia Eram, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, INNA, Antonia, Andreea Marin, Alina Pușcaș sau Monica Tand, toate abordând unele dintre cele mai cool ținute pe care le aveau în dressing, în ciuda temperaturilor ceva mai scăzute, de toamnă. 

Prima ediție Bucharest Fashion Week, susținută de Mercedes-Benz, desfășurată între 15 și 18 octombrie, a transformat centrul Bucureștiului într-un podium vibrant cu ecouri globale.

Cele mai noi colecții ale unor designeri români sau din Europa de Est au putut fi admirate în show-uri live, care au avut loc atât în clădiri istorice, cât și spații neconvenționale, construind un veritabil fashion district în centrul capitalei.

La Palatul Regal, în sala Tronului, au avut loc show-urile Litkovska, Gudu, Keburia, Murmur, Carmen Secăreanu, Rhea Costa, Ami Amalia, Katea Gri și Elena Reva. În Sala de Marmură de la Casa Presei Libere a avut loc un show spectaculos semnat Nissa. La S.E.N.A.T. Gallery s-a putut vedea colecția Manuri, iar la Nicodim Gallery sunt prezentate creațiile Almaz.

Ambasada Italiei la București găzduiește show-ul vedetă al evenimentului, colecția faimoasei case internațonale Ermanno Scervino. Aceste show-uri sunt dedicate invitaților la eveniment, dar în același timp, au existat și manifestări dedicate publicului larg, într-un carusel de experiențe inedite pentru București.

Pe 18 octombrie, ultima zi a evenimentului, designerii prezenți în cadrul Fashion Week-ului au oportunitatea de a discuta aplicat și a-și prezenta colecțiile către cei peste 40 de buyeri internaționali sosiți în București pentru eveniment. Printre aceștia se află reprezentanți ai unor mari lanțuri de retail, department stores și showrooms din Milano, New York, Londra, Paris sau Osaka.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg