Vedete blonde cu copii… de culoare!

15 ianuarie, 2015
david bowie si fata lui lexi wenn222795 jpeg

Se întâmplă ca genele să fie pro-diversitate şi să se joace niţel cu emoţiile viitorilor părinţi. Şi multe vedete se numără printre norocoasele care au născut copii de altă rasă şi culoare. S-au trezit, la naştere, fie cu mogâldeţe afro-americane,

Se întâmplă ca genele să fie pro-diversitate şi să se joace niţel cu emoţiile viitorilor părinţi. Şi multe vedete se numără printre norocoasele care au născut copii de altă rasă şi culoare. S-au trezit, la naştere, fie cu mogâldeţe afro-americane, fie cu trăsături exotice indiene ori asiatice, total diferite de ale lor, mame caucaziene get-beget. Deşi unele celebrităţi au preferat să adopte copii de culoare, mai interesant şi mai fascinant e cazul în care femei celebre au ajuns să şi nască asemenea vlăstare

Heidi Klum

Din cei trei copii cu fostul soţ de culoare, Seal, era imposibil să nu se nască măcar unul după chipul şi asemănarea acestuia. Se pare că, de fapt, toţi trei au venit pe lume astfel! Henry, Lou şi Johan l-au moştenit pe tatăl lor şi mai deloc pe mama lor blondă. Doar fiica ei cu Flavio Briatore, Leni, îi seamănă frumosului model.

Ellen Pompeo

Actriţa a vorbit de multe ori despre lipsa diversităţii la marile evenimente mondene, dar puţini şi-au dat seama sau au ştiut că Ellen este mama unei frumoase fetiţe de culoare, de 5 ani: Stella Luna. Aceasta este primul copil cu soţul ei, Chris Ivery.

Doutzen Kroes

Frumosul manechin Victoria’s Secret este o femeie fericită: este şi căsătorită, şi mamă a unui băieţel superb, Phyllon Joy Gorre cu DJ-ul Sunnery James. Un trio de gene bune, o familie cât se poate de frumoasă!

Peggy Lipton

Mai puţin mondenă, dar o actriţă cunoscută – Peggy este cât se poate de albă şi de blondă şi o mămică mândră de cele două fiice ale sale cu Quincy Jones, cu care s-a căsătorit în 1974 şi a divorţat în 1999. Cele două fete sunt şi ele cunoscute: Rashida şi Kidada Jones activează în industria divertismentului şi a filmului de comedie.

Îl avem şi pe David Bowie, de baricada cealaltă – tătic celebru şi blonduţ cu copii frumoşi, care nu i-au moştenit trăsăturile, însă. Din căsnicia cu supermodelul Iman, de origine somaleză, Bowie are o fetiţă drăgălaşă foc: Alexandria Zahra Jones, de 14 ani!

image

BONUS: Mr. Big! Chipeşul star din “Sex and the City” şi politicianul perfect din “The Good Wife” are o căsnicie cu Tara Lynn Wilson, femeie de culoare, care i-a născut un băieţel adorabil, Orion, tot de culoare. Din păcate, actorul a primit multe ameninţări şi cuvinte jignitoare referitoare la căsnicia sa interrasială.

image


Recente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg