Vedete care arată rău nemachiate

9 octombrie, 2015
Lisa Kudrow Wearing No Make Up On A Rainy Day In Los Angeles  jpeg

Or fi ele perfecte în reviste graţie artificiilor la care apelează toţi fotografii, dar asta nu înseamnă că toate celebrităţile arată bine nemachiate. Ba chiar, îndrăznim să spunem că sunt câteva vedete de la Hollywood care arată chiar rău atunci când nu apelează la ajutorul unui make-up artist sau, pur şi simplu, nu-şi aplică fard. Haideţi să vedem despre cine e vorba!

image

Pamela Anderson, de exemplu. A fost cândva un sex-simbol, însă în prezent are nevoie de multe artificii ca apariţiile ei să fie considerate reuşite. Cu siguranţă un chip fără machiaj nu este calea pentru a ajunge acolo. Din păcate, actriţa are riduri destul de vizibile, iar pielea sa are un aspect destul de bătrâncios. Răutăcioşii ar spune că stilul de viaţă necontrolat şi-a pus amprenta destul pe chipul ei...

image

Nici Vanessa Paradis, fosta parteneră de viaţă a lui Johnny Depp, nu stă prea bine la capitolul „no make-up”. Chipul fostului model cam trădează stilul de viaţă extravagant din adolescenţă, şi chiar nopţile nedormite pe care încă le are...

image

O admirăm, ne dorim să rămână pe scenă cât mai mult posibil, dar trebuie să recunoaştem că există o diferenţă destul de mare între chipul Madonnei machiat şi cel nemachiat. Nu ne deranjează chiar deloc, dar îşi are locul binemeritat în acest top al vedetelor care arată rău nemachiate.

image

Actriţa din îndrăgitul serial ”Friends” a fost surprinsă în această ipostază, aşa că ce mai rămâne de comentat?! Mai să n-o recunoaştem pe Lisa Kudrow, aşa nemachiată. Fruntea brăzdată de riduri şi pielea mult prea bronzată au adus-o pe celebra actriţă în acest top.

image

Iar marea surpriză, neplăcută de altfel, a fost Eva Mendes, care a fost surprinsă de paparazzi pe când făcea sport. Chipul, evident nemachiat, al actriţei ne-a cam pus pe gânduri şi ne-am dat seama că unele cosmetice chiar pot face minune, dacă acesta este ”planşa albă” de la care pleacă actriţa înainte de a ajunge pe covorul roşu.

image

Nici Debra Messing nu a avut o zi prea bună atunci când a fost surprinsă în felul acesta de paparazzi. Altfel, nu ne explicăm cum una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood poate arăta aşa nemachiată. Dezamăgitor!

 Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg