Vedete care au avut relaţii cu bărbaţi mai tineri decât ele

8 aprilie, 2015

În timp ce pentru unii acest lucru este încă un clişeu, pentru alţii este doar realitatea în care ei trăiesc fericiţi. Vedete ca Demi Moore, Jennfer Lopez şi Madonna au ”ajutat” ca termenul de cougar (femeie care are o relaţie sexuală

În timp ce pentru unii acest lucru este încă un clişeu, pentru alţii este doar realitatea în care ei trăiesc fericiţi. Vedete ca Demi Moore, Jennfer Lopez şi Madonna au ”ajutat” ca termenul de cougar (femeie care are o relaţie sexuală cu un bărbat mai tânăr) să fie introdus în Dicţionarul limbii engleze.

Haideţi să vedem, aşadar, ce femei au relaţii cu bărbaţi mai tineri decât ele!

Julianne Moore, câştigătoarea de anul acesta al unui premiu Oscar, este într-o relaţie fericită cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 9 ani.

După primul mariaj, care s-a terminat cu un divorţ scandalos în 1995, Julianne nu mai era interesată de o relaţie serioasă. Anul viitor, actriţa l-a cunoscut pe Bart Freundlich pe platoul de filmare al peliculei The Myth of Fingerprints. ”Te cam gândeşti: o să ducă undeva această relaţie”, mărturisea actriţa făcând referire la diferenţa de vârstă dintre ea şi soţul ei. ”Apoi relaţia a progresat şi aceste lucruri au încetat să conteze”, a completat Julianne.

Cei doi au împreună doi copii – Caleb şi Liv - şi s-au căsătorit în 2003. Astăzi, actriţa şi soţul ei trăiesc într-un cartier liniştit din New York şi se bucură în fiecare zi unul de compania celuilalt.

Tina Turner şi Erwin Bach

Între cei doi este o diferenţă de 16 ani. S-au cunoscut la câţiva ani după ce Tina Turner a divorţat de soţul său abuziv, Ike Turner, şi de 28 de ani sunt nedespărţiţi. Cei doi s-au căsătorit tocmai în iulie 2013 şi de atunci sunt extrem de fericiţi în ciuda diferenţei de vârstă.

Robin Wright şi Ben Foster

S-au cunoscut în 2011 pe platoul de filmare al peliculei ”Rampart”, şi în februarie 2012 au anunţat oficial că au o relaţie fericită, deşi Robin Wright este mai mare cu 14 ani decât Ben. În ianuarie 2014 cei doi au dat încă o veste bună fanilor şi au anunţat că s-au logodit. Din păcate, zece luni mai târziu relaţia celor doi s-a destrămat.

Geena Davis şi Reza Jarrahy

El este un doctor estetician în vârstă de 44 de ani, iar ea câştigătoare a unui premiu Oscar în vârstă de 59 de ani. S-au căsătorit în 2001 şi spun că n-au simţit niciodată cei 15 ani diferenţa de vârstă dintre ei. Iar asta se poate vedea şi-n relaţia de familie fericită pe care cei doi o au. Sunt părinţii a trei copii ”şi-n fiecare zi îi mulţumesc lui Dumnezeu că s-au întâlnit”, precizează un apropiat al cuplului.

Hugh Jackman şi Debora Lee-Furness

Îi despart 13 ani, însă pentru ei n-a contat. Actorul s-a îndrăgostit iremediabil de cea care urma să-i fie soţie şi a cerut-o la doar 2 luni şi jumătate după ce s-au cunoscut. Cei doi s-au căsătorit în 1996, şi au împreună doi copii (adoptaţi).Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate