Vedete care au devenit părinţi graţie unei mame surogat

22 iunie, 2017
copiii jpeg

Kim Kardashian se pregăteşte să devină mamă a treia oară, de data aceasta apelând la o mamă surogat, dat fiind faptul că medicii nu i-au dat şanse de reuşită pe cale naturală. Desigur, Kim nu este prima şi, cu siguranţă, nici ultima vedetă care ar deveni mamă pe această cale, de aceea m-am gândit să trecem în revistă câteva dintre cazurile excepţionale în care starurile hollywoodiene au devenit părinţi! Haideţi să vedem, aşadar, ce alte vedete au apelat la mame surogat!

Nicole Kidman

Nicole şi fiicele ei

Mezina familiei lor a venit pe lume în decembrie 2010, graţie unei mame surogat. Ea s-a alăturat lui Sunday Rose, primul copil al cuplului, şi celor doi copii adoptaţi în timpul mariajului cu Tom Cruise, Connor şi Isabella. ”A fost o femeie minunată, care a făcut asta pentru noi”, a declarat Nicole Kidman, în emisiunea ”60 Minutes”.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick şi gemenele lor

SJP şi Matthew Broderick aveau un băiat pe nume James când au hotărât să-şi mărească familia. Însă, cum sănătatea nu i-a permis, actriţa din ”Sex and the city” a apelat la o mamă surogat pentru a-şi împlini visul. Tabitha şi Loretta, născute în 2009, sunt cele care au venit pe lume cu ajutorul mamei surogat.

Jimmy Fallon

image

Simpaticul prezentator şi soţia sa, Nancy Juvonen, sunt părinţii a doua fetiţe, pe nume Winnie şi Frances, venite pe lume în 2013, respectiv 2014, graţie unei mame surogat.

Tyra Banks

Băieţelul ei

Anul trecut, toată lumea a rămas cu gura căscată când a aflat că celebrul supermodel va deveni mamă. Aceasta apelase la o mamă surogat pentru a-l aduce pe lume pe micuţul York Banks Asla.

Cristiano Ronaldo

Cristiano şi băiatul lui cel mare

De 3 x tătic graţie unei mame purtătoare! Primul copil al celebrului fotbalist a venit pe lume acum şase ani, în timp ce gemenii Mateo şi Eva s-au născut luna aceasta.

Ricky Martin

Ricky, gemenii şi noul iubit

Şi celebrul cântăreţ a apelat la o mamă surogat pentru a-şi vedea visul împlinit. În 2008, acesta a devenit tată de gemeni, însă n-a dezvăluit niciodată identitatea femeii care i-a adus pe lume copii.

Elton John

Familia lor

Artistul şi partenerul lui de viaţă, David Furnish, au doi copii superbi, veniţi pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Elijah Joseph Daniel Furnish-John şi Zachary au fost născuţi de o femeie care a fost angajată de la Center for Surrogate Parenting, din Encino, California.

Elizabeth Banks

image

Aceasta a fost metoda aleasă şi de către Elizabeth Banks şi soţul ei, Max Handelman. Cei doi au doi băieţi născuţi de o mamă surogat. Felix şi Magnus s-au născut în 2011, respectiv 2012.

Ellen Pompeo

Ellen şi Eli

Starul din ”Anatomia lui Grey” a apelat de două ori la mame surogat. Prima oară s-a întâmplat în 2014, când a venit pe lume micuţa Sienna, şi a doua oară în 2016, când băieţelul Eli a intrat în familia actriţei.

Katey Sagal

image

Actriţa din „Married with children” şi soţul ei, Kurt Sutter, au devenit părinţii micuţei Esme Louise, în 2007, graţie unei mame surogat. La acea vreme, Katey avea 53 de ani şi doi copii veniţi pe cale naturală.

Jordana Brewster

image

Starul din ”Fast & Furious” şi soţul ei, Andrew Form, sunt părinţi a doi băieţi, respectiv Julian şi Rowan, care au venit pe lume graţie unei mame surogat. Primul s-a născut în 2013, iar cel de-al doilea în 2016.

Lucy Liu

image

Deşi duce o viaţă destul de privată, Lucy a anunţat public, în august 2015, că a devenit mamă. Rockwell Lloyd Liu a venit pe lume graţie unei mame surogat.Recente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg