Vedete care au făcut copii după 40 de ani

25 februarie, 2015

Poate că Mama Natură face să ne ticăie ceasul matern până în 40 de ani, dar aceste mame au urmat excepţia de la regulă, sfidând stereotipurile. Astfel că avem câteva vedete care au făcut copii după 40 de ani,

Poate că Mama Natură face să ne ticăie ceasul matern până în 40 de ani, dar aceste mame au urmat excepţia de la regulă, sfidând stereotipurile. Astfel că avem câteva vedete care au făcut copii după 40 de ani, ceea ce este pe cât de uimitor, pe atât de pozitiv, ca exemplu pentru femeile din întreaga lume.

Vorbim de Halle Berry, Julianne Moore şi altele, după cum urmează:

Halle Berry este cel mai interesant exemplu, căci prima oară a devenit mamă la 41 de ani, când a născut-o pe Nahla. Surpriza de proporţii a sosit 5 ani mai târziu, la 46 de ani, când l-a născut pe Maceo! Deşi mulţi au speculat că sarcina nu a fost inoculată natural, chiar actriţa a declarat că a fost o surpriză şi pentru ea, care nu vedea acest lucru posibil.

O altă vedetă care a făcut copii după 40 de ani este frumoasa Eva Mendes, iubita lui Ryan Gosling, care anul trecut a dat naştere primului ei copil, Esmeralda Amada, în septembrie. Atunci, ea avea chiar 40 de ani şi şi-a ţinut sarcina pe cât posibil ascunsă.

Ce să mai spunem de frumoasa cântăreaţă Gwen Stefani, care se numără şi ea printre marile vedete care au făcut copii după 40 de ani, după ce la 44 de ani, a născut cel de-al treilea ei copil cu Gavin Rossdale, Apollo, în martie 2014.

Salma Hayek, de asemenea, a născut o fetiţă superbă, Valentina Paloma Pinault, pe când avea 41 de ani. Acum are 48 şi arată la fel de uimitor. După cum a declarat chiar actriţa: “E puţin stresant că am aşteptat atât de mult, dar e cel mai bun moment, pentru că faci atât de multe lucruri până atunci. Te poţi relaxa pentru a fi mamă. La 23 de ani, nu ştii asta pentru că ai atâtea de făcut!”.

Printre alte vedete care au făcut copii după 40 de ani se numără Alyssa Milano (la 41), Amanda Peet (la 42), şi Uma Thurman (la 42).Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg