Vedete care au fost bogate şi înainte de a deveni celebre!

24 septembrie, 2015
Julia Louis Dreyfus jpeg

Lumea VIP-urilor are o mulţime de poveşti despre cei care au căutat succesul cu doar 100 de dolari în buzunar sau chiar mai puţin - devenind peste noapte celebri şi bogaţi. Aceste vedete, însă, şi-au dorit afirmarea visând la asta din mijlocul aşternuturilor scumpe...

image

Julia Louis-Dreyfus - acum e adevărat că dansul ei din serialul "Seinfeld" nu va putea fi niciodată uitat, dar chiar şi-aşa, cum se poate ca Julia să aibă o avere de 3,4 miliarde de dolari?! Ştim că din actorie a câştigat doar vreo 200 de milioane. Ceea ce, oricum, nu e rău deloc. Ei bine, semnificativa diferenţă i se datorează tatălui ei, William Louis-Dreyfus, preşedintele unei companii din domeniul energiei. O companie pe care, da, Julia o va moşteni!

Robin Thicke - artistul care a lansat hitul “Blurred Lines” este fiul lui Alan Thicke, cel care, în anii 80, devenise o vedetă în America, jucând într-un serial de comedie de mare succes, “Growing Pains”. Aşadar, când Robin şi-a îndreptat paşii către o carieră muzicală, era deja familiar cu multe lucruri din industria entertainmentului, asta deşi tatăl lui nu a mai reuşit foarte multe în plan profesional după acel rol din “Growing Pains”.

Paul Giamatti - este fiul lui Bart Giamatti, cel care a fost şeful Ligii Naţionale a Baseball-ului, un sport foarte iubit în America de nume mari din industria filmului, de la actori până la regizori şi producători. Aşa se face că Paul a avut toate conexiunile necesare pentru a se lansa într-o carieră actoricească.

Adam Levine - e adevărat că starul s-a drogat în adolescenţă, iar părinţii lui au divorţat foarte devreme, însă familia lui n-a dus lipsă de finanţe. Tatăl lui Adam avea un lanţ de magazine. Aşa se şi explică faptul că Levine s-a lansat cu o primă formaţie, numită Kara’s Flowers, la o petrecere privată extrem de luxoasă - evident, prieteni de-ai tatălui său.

Anderson Cooper - faimosul jurnalist de la ABC şi CNN a avut nişte bunici remarcabili - milionari din celebra familie Vanderbilt. Şi iată cum Anderson şi-a permis să obţină un internship - unde?! - chiar la CIA. Pentru ca apoi să se răzgândească şi să-şi dea seama că vrea o carieră în jurnalism.

Taylor Swift - ei bine, tatăl artistei este consilier financiar, iar bunicul ei a fost preşedinte de bancă. Iar de-aici în sus, lucrurile au fost cam la fel: străbunicul şi stră-străbunicul ei au fost tot preşedinţi de bănci. Iar în mijlocul acestei familii de finanţişti de succes, frumoasa blondă a fost o răsfăţată norocoasă, pentru care ai ei s-au mutat din Pennsylvania la Nashville, ca să poată avea o carieră în muzica country...

Miley Cyrus- n-ai cum să nu ştii hitul “Achy Breaky Heart”, al lui Billy Ray Cyrus, tatăl lui Miley. El a câştigat milioane de dolari din muzica country, aşternând un drum mult mai lin pentru succesul lui Miley. Aşa se face că fata a obţinut uşor un show la Disney Channel ("Hannah Montana"), chiar împreună cu tatăl ei. Iar de-acolo, istoria e cunoscută...

Lady Gaga - creativă cum e ea, i-a plăcut să inventeze faptul că ar proveni dintr-o familie nu foarte înstărită. Dar realitatea a fost alta, de vreme ce ea şi părinţii săi au locuit în Manhattan, în Upper West Side, unde au şi înscris-o la o şcoală catolică privată - un lux pe care nu şi-l poate permite oricine.

foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp