Vedete care au fost date afară din avion

5 iulie, 2016
AOL NewFront 2016 in NYC jpeg

Când e vorba de a călători la înălţime, autorităţile şi echipajul nu glumesc în privinţa regulilor, chiar dacă eşti un VIP...

Selma Blair

Selma a şocat pasagerii unei curse aviatice pe 21 iunie.

Actriţa a fost vedeta celui mai recent incident de acest gen. Pe 21 iunie,  a fost evacuată cu forţa dintr-un avion din cauza comportamentului său. Martorii spun că aceasta călătorea cu fiul ei de patru ani la clasa business şi că a început să urle necontrolat... Totul s-a petrecut în timpul zborului, avionul venind dinspre Mexico spre Los Angeles - astfel că echipajul a solicitat din timp ajutor, la aterizare Selma fiind aşteptată de o echipă de paramedici şi transportată urgent la spital. După câteva zile, Selma şi-a cerut scuze public, explicând că făcuse greşeala de a amesteca alcoolul cu nişte medicamente. Suspect, nu?

Jonathan Rhys Meyers

Jonathan a provocat un incident pe aeroport din cauza alcoolului.

Starul din "Tudors" a ajuns foarte beat pe aeroportul JFK al oraşului New York... Când? Probabil de mai multe ori. Dar această poveste se întâmpla în 2010, iar Jonathan îşi aştepta la 7 dimineaţa avionul pentru Los Angeles, stând tolănit la VIP Lunge şi turnând pe gât votcă după votcă... E de înţeles de ce staff-ul s-a sesizat. Jonathan n-a vrut să se oprească, însă, din băut şi a provocat un scandal monstru pe aeroport, astfel că actorul a sfârşit prin a primi interdicţie pe viaţă de a mai zbura cu United Airlines.

Snoop Dogg

Snoop o caută cu lumânarea şi pe aeroport!

Rapperul a provocat o adevărată debandadă în 2006 pe Heathrow, după ce anturajului său i s-a interzis accesul la VIP Lounge... Închipuiţi-vă că atunci a izbucnit un haos, oamenii lui Snoop împărţind pumni în stânga şi-n dreapta şi aruncând cu sticle de băutură cumpărate de la duty free... Rezultatul: mobilierul de la VIP Lounge distrus, iar şapte poliţişti au fost răniţi. Snoop şi cei 5 prieteni ai săi au fost arestaţi... Acesta este, însă, cel mai mare incident al rapperului. Nici pe departe singurul, dacă ne amintim doar de 2012, când a fost prins cu marijuana pe aeroportul din Oslo.

David Hasselhoff

David susţine că a depăşit problemele cu alcoolul.

Starul a fost evacuat în 2006 de la bordul unui avion British Airways care urma să plece spre Los Angeles. Motivul? David era prea beat - iar asta cu toate că era ora 7 dimineaţa!!!

Gerard Depardieu

Gerard şi-a făcut nestingherit nevoile într-o sticlă...

Cazul galezului e celebru... În 2011, aflat la bordul unei aeronave care urma să-l ducă de la Paris la Dublin, Gerard a început să urle că are nevoie urgentă la toaletă, deşi echipajul anunţa deja decolarea şi obligaţia ca toţi pasagerii să aibă centurile de siguranţe puse. Enervat la culme că a fost ignorat, Depardieu a urinat într-o sticlă de plastic - mai exact, jumate în sticlă, jumate pe covor, că deh, procesul nu era unul tocmai uşor. Aşa se face că decolarea a fost întârziată, pentru a fi curăţat covorul, iar Depardieu evacuat cu forţa!

Kate Moss

Kate e obişnuită să i se facă mereu imediat pe plac.

Supermodelul a fost coborât în 2015 dintr-un avion Easy Jet, după ce Kate a cerut alcool chiar înainte de decolare şi a provocat un scandal fiindcă stewardesele i-au refuzat cererea disperată...

Ivana Trump

Ivana a adresat cuvinte obscene unor copii.

Fosta soţie a lui Donald Trump a fost dată afară în 2009 dintr-un avion în Florida, după ce a început să urle la nişte copii care o deranjau, folosind cuvinte obscene... Incidentul a făcut înconjurul lumii, fiindcă Ivana a reuşit să facă atâta gălăgie încât pilotul a refuzat să mai decoleze cu ea la bord şi a revenit pe aeroport până la evacuarea Ivanei. Ea şi Donald erau o pereche incendiară probabil - a match made in hell!

Christian Slater

Christian şi-a uitat pistolul în bagaj.

În 1994, în bagajul actorului s-a descoperit pe aeroportul din New York un pistol Baretta pentru care nu avea permis. Christian a fost arestat şi condamnat la trei zile de muncă în folosul comunităţii.

Foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg