Vedete care au fost sărace

26 martie, 2015

Acum sunt milionari şi îşi pot satisface cele mai extravagante dorinţe, însă lucrurile n-au stat dintotdeauna aşa. Foarte multe vedete au fost foarte sărace atunci când şi-au început cariera artistică! Haideţi să vedem şi noi despre cine este vorba!

Acum sunt milionari şi îşi pot satisface cele mai extravagante dorinţe, însă lucrurile n-au stat dintotdeauna aşa. Foarte multe vedete au fost foarte sărace atunci când şi-au început cariera artistică! Haideţi să vedem şi noi despre cine este vorba!

Vedete feminine care au fost sărace

Leighton Meester

Starul din Gossip Girl a avut parte de o copilărie traumatizantă, având în vedere că mama ei a fost în închisoare, iar ea a fost nevoită să locuiască într-un centru de reabilitare pentru un timp, şi mai apoi, cu bunicii.

Este una dintre cele mai bogate femei ale lumii, însă în copilărie a dus-o greu. Este situaţia prezentatoarei TV, Oprah Winfrey, care a fost crescută de o mamă singură. Mama vedetei a fost nevoită să lucreze ca menajeră pentru a-şi întreţine fetiţa.

Nici pentru Kate Winslet nu a fost mai uşor. Deşi tatăl său era actor, rareori aveau bani pentru a-şi permite mâncarea de zi cu zi. Acesta avea trei slujbe şi îşi vedea foarte rar fetele. Actriţa a recunoscut într-un interviu că în copilărie o ducea atât de rău încât era nevoită să poarte hainele surorilor sale, pentru că nu avea unele ale ei.

Destinul lui Demi Moore este de departe cel mai trist. Actriţa a copilărit într-o rulotă, căci mama ei şi tatăl său vitreg erau extrem de săraci şi erau nevoiţi să se mute des. Tocmai condiţia de viaţă din copilărie a împins-o pe Demi să renunţe la liceu şi să încerce o carieră în modeling.

Vedete masculine care au fost sărăce

Nici pentru bărbaţii de la Hollywood nu a fost mai uşor. Acum este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi actori, însă în copilărie Tom Cruise a dus-o foarte greu. Mama sa a fost nevoită să-şi ia patru slujbe pentru a-şi întreţine familia, iar asta însemna că Tom îşi vedea mama foarte rar.

Daniel Craig a fost atât de sărac în tinereţe, încât actorul a fost nevoit să doarmă pe băncile parcurilor din Londra, în timp ce se zbătea să fie remarcat la audiţii.

Sylvester Stallone a declarat în 2010 că în tinereţe a fost nevoit să joace într-un film porno pentru a putea supravieţui: “In 1970 eram lefter şi dormeam în staţia de autobuz din LA. Am citit apoi într-un ziar despre un film (“The Party at Kitty and Studs”) unde erai platit 100 de dolari pe zi. Pentru 100 de dolari pe zi eram în stare de orice. În loc să fac ceva disperat, însă, am lucrat timp de 2 zile şi cu cei 200 de dolari am reuşit să mă scot din staţia de autobuz.”Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg