Vedete care au luat-o razna

19 octombrie, 2011

Au aproape tot ceea ce-şi pot dori: faimă, bani, un trup desăvârşit şi o carieră de vis. Un singur lucru le lipseşte: o doagă! Iată celebrităţile care s-au internat la Spitalul 9 sau se tratează pentru afecţiunile mentale de care suferă!

Au aproape tot ceea ce-şi pot dori: faimă, bani, un trup desăvârşit şi o carieră de vis. Un singur lucru le lipseşte: o doagă! Iată celebrităţile care s-au internat la Spitalul 9 sau se tratează pentru afecţiunile mentale de care suferă!

David Beckham

Faimosul fotbalist suferă de tulburare obsesiv-compulsivă, adică are mania curăţeniei şi a perfecţiunii. Şi cea mai mică dezordine în încăperea în care se află poate să-i provoace o stare de agitaţie teribilă, care duce, inevitabil, la un conflict-monstru cu toţi cei din jur. Mai pe româneşte, toate obiectele din casa lui trebuie să fie în dublu exemplar. Dacă descoperă cumva trei cărţi pe noptieră, David n-are linişte până nu adaugă încă un volum sau înlătură unul. În aceste condiţii, ne întrebăm cum se descurcă bietul sportiv cu un singur exemplar de soţie!

Cameron Diaz

Aceeaşi fixaţie o are şi frumoasa blondă, care a recunoscut că freacă clanţa uşilor atât de mult, înainte de-a pune mâna pe ea, încât i se ia vopseaua. Cameron a declarat că se spală pe mâini de numeroase ori pe zi şi că deschide uşile folosindu-şi coatele, pentru a nu intra în contact cu microbii de pe clanţă. „Am învăţat să trăiesc cu obsesiile mele”, conchide ea. Dar partenerul ei ce-o zice, el s-o fi obişnuit să trăiască cu o femeie nebună de legat?

Leonardo DiCaprio

Nu e deloc uşor să trăieşti alături de starul din „Titanic”! Şi asta nu pentru că i s-ar fi urcat succesul la cap, ci pentru că a căzut pradă unor idei fixe, pentru care nu există leac. Mai exact, actorul e îngrozit de mizerie şi, ca atare, nu suportă să calce pe gumele de mestecat de pe trotuar şi nici nu-şi poate folosi mâinile pentru a deschide uşile. Cum problema este numai în mintea lui, Leo duce o luptă incredibilă cu el însuşi, încercând să se convingă că n-are rost să evite la nesfârşit bacteriile. Oare iubita lui ştie că sexul murder e scos din discuţie?...

Brooke Shields

Depresia postnatală, pe care a căpătat-o după ce a adus-o pe lume pe micuţa Rowan Francis, a adus-o, la un moment dat, în pragul sinuciderii. „Nu mai voiam să trăiesc. Mă holbam la fereastră şi mă gândeam că vreau să se termine totul. Eram convinsă că nu voi mai fi niciodată fericită, mă simţeam de parcă picasem într-o gaură mare şi întunecată. Singurul lucru care m-a împiedicat să mă arunc de pe geam e gândul că eram doar la etajul patru şi impactul cu solul nu ar fi fost fatal.” Noroc că Brooke a depăşit situaţia dificilă şi se bucură acum de maternitate!

Ashley Judd

Cine şi-o poate închipui pe frumoasa actriţă chinuită de probleme emoţionale aproape imposibil de soluţionat? Ei bine, Ashley şi-a petrecut 47 de zile într-o clinică de boli mentale din Texas, pentru a-şi trata depresia şi ca să-şi amelioreze starea psihică. „Aveam mare nevoie de ajutor. Simţeam o durere insuportabilă!”, a spus ea. Pe fişa medicală a vedetei stătea scris: dependenţă în relaţiile afectuoase, depresie, învinovăţire, furie, negare, amorţeală şi desconsiderarea propriilor sentimente. Cam multe de avut pe suflet!

Winona Ryder

Frumoasa actriţă a rămas cu inima sfârşiată după ce s-a despărţit de Johnny Depp, prima ei mare iubire. De fapt, Winona a suferit atât de mult după ce a rupt logodna cu celebrul actor, încât a dat într-o depresie cruntă, în ciuda faptului că se afla în culmea succesului ei profesional. „Ai zile mai bune şi zile mai proaste, dar depresia nu te părăseşte niciodată”, a recunoscut vedeta. Să sperăm că-i mai dă totuşi câte o pauză din când în când!

Mariah Carey

Nu-i de mirare că diva pop se-arată capricioasă şi greu de suportat, însă crizele de isterie pe care le-a făcut în 2001 n-au fost trecute cu vederea de medici. Astfel, ea s-a internat într-un spital de boli mentale după ce a suferit o cădere psihică de proporţii: „Eram la pământ. Dacă mă întrebaţi dacă mi-am pierdut vreodată controlul, răspunsul meu e «Categoric da!».” Din păcate, tratamentul n-a avut efectul scontat, pentru că Mariah s-a întors la clinică cât ai zice „sărit de pe fix”. Credeţi că acum se comportă de parcă ar avea toţi boii acasă?Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg