Vedete care au născut după 45 de ani

17 februarie, 2016
vedete care au nascut dupa 45 jpeg

Pentru ele ceasul biologic a început să bată mai târziu! Aceste celebrităţi de la Hollywood au reuşit să aducă pe lume copii şi după ce au împlinit 45 de ani. Haideţi să vedem despre cine e vorba!

Ele au născut după 45 de ani

Vedete care au născut după 45 de ani: Kelly Preston

După pierderea tragică a băiatului lor de 16 ani, Kelly Preston şi John Travolta au fost încântaţi să afle că urmează să devină din nou părinţi. Vedeta avea 48 de ani când a adus pe lume un băieţel sănătos pe nume Benjamin. Totuşi, Kelly a declarat pentru emisiunea ”Today” că a fost o operaţiune extrem de riscantă: ”nu m-am gândit la riscuri. M-am gândit că o să fie dificil şi atât. Aşadar, suntem fericiţi că am fost atât de norocoşi”.

Vedete care au născut după 45 de ani: Geena Davis

În 2002, Geena avea 46 de ani. Tocmai la acea vârstă, Geena a reuşit să fie însărcinată pentru prima oară, aducând-o pe lume pe micuţa Alizeh. Totul a decurs atât de bine la prima sarcină, încât Geena a rămas din nou însărcinată doi ani mai târziu, cu gemeni. Aşadar, cei doi băieţi, Kian şi Kaiis, au venit pe lume când Geena Davis avea 48 de ani.

Vedete care au născut după 45 de ani: Halle Berry

Actriţa a rămas prima oară însărcinată în 2008. Fiica sa Nahla, provenită din relaţia cu modelul Gabriel Aubrey, a venit pe lume pe când Halle Berry avea 42 de ani. Ulterior, Halle l-a cunoscut pe Olivier Martinez, cel de-al doilea partener cu care are un copil. Micuţul Maceo s-a născut pe când Halle avea 47 de ani.

Vedete care au născut după 45 de ani: Beverly D`Angelo

În 2001, la vârsta de 49 de ani, Beverly D`Angelo le-a dat naştere gemenilor Anton şi Olivia Pacino, copiii lui Al Pacino.

Vedete care au născut după 45 de ani: Susan Surandon

Ea sa reuşit să rămână însărcinată prima oară la 39 de ani. Apoi, fiul mijlociu a venit pe lume când actriţa avea deja 42 de ani. Cumva, Susan a reuşit să rămână a treia oară însărcinată, aşa că fiul Miles Guthrie s-a născut pe când mama sa avea 45 de ani.

Vedete care au născut după 45 de ani: Jane Seymour

Şi celebra actriţă a reuşit să rămână însărcinată după 40 de ani. Jane avea 45 de ani când i-a adus pe lume pe gemenii John Stacey şi Kristopher Steven.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg