Vedete care au născut după 45 de ani

17 februarie, 2016
vedete care au nascut dupa 45 jpeg

Pentru ele ceasul biologic a început să bată mai târziu! Aceste celebrităţi de la Hollywood au reuşit să aducă pe lume copii şi după ce au împlinit 45 de ani. Haideţi să vedem despre cine e vorba!

Ele au născut după 45 de ani

Vedete care au născut după 45 de ani: Kelly Preston

După pierderea tragică a băiatului lor de 16 ani, Kelly Preston şi John Travolta au fost încântaţi să afle că urmează să devină din nou părinţi. Vedeta avea 48 de ani când a adus pe lume un băieţel sănătos pe nume Benjamin. Totuşi, Kelly a declarat pentru emisiunea ”Today” că a fost o operaţiune extrem de riscantă: ”nu m-am gândit la riscuri. M-am gândit că o să fie dificil şi atât. Aşadar, suntem fericiţi că am fost atât de norocoşi”.

Vedete care au născut după 45 de ani: Geena Davis

În 2002, Geena avea 46 de ani. Tocmai la acea vârstă, Geena a reuşit să fie însărcinată pentru prima oară, aducând-o pe lume pe micuţa Alizeh. Totul a decurs atât de bine la prima sarcină, încât Geena a rămas din nou însărcinată doi ani mai târziu, cu gemeni. Aşadar, cei doi băieţi, Kian şi Kaiis, au venit pe lume când Geena Davis avea 48 de ani.

Vedete care au născut după 45 de ani: Halle Berry

Actriţa a rămas prima oară însărcinată în 2008. Fiica sa Nahla, provenită din relaţia cu modelul Gabriel Aubrey, a venit pe lume pe când Halle Berry avea 42 de ani. Ulterior, Halle l-a cunoscut pe Olivier Martinez, cel de-al doilea partener cu care are un copil. Micuţul Maceo s-a născut pe când Halle avea 47 de ani.

Vedete care au născut după 45 de ani: Beverly D`Angelo

În 2001, la vârsta de 49 de ani, Beverly D`Angelo le-a dat naştere gemenilor Anton şi Olivia Pacino, copiii lui Al Pacino.

Vedete care au născut după 45 de ani: Susan Surandon

Ea sa reuşit să rămână însărcinată prima oară la 39 de ani. Apoi, fiul mijlociu a venit pe lume când actriţa avea deja 42 de ani. Cumva, Susan a reuşit să rămână a treia oară însărcinată, aşa că fiul Miles Guthrie s-a născut pe când mama sa avea 45 de ani.

Vedete care au născut după 45 de ani: Jane Seymour

Şi celebra actriţă a reuşit să rămână însărcinată după 40 de ani. Jane avea 45 de ani când i-a adus pe lume pe gemenii John Stacey şi Kristopher Steven.Recente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg