Vedete care au născut mulţi copii

8 septembrie, 2016
jamie oliver t jpg jpeg

Unele vedete de la Hollywood şi-au dorit familii cu adevărat numeroase, aşa că nu s-au oprit după primul sau al doilea copil. Haideţi să trecem în revistă, aşadar, ce vedete au născut mulţi copii.

image

Începem cu Rhea Durham, soţia celebrului Mark Wahlberg, care a adus pe lume nu mai puţin de patru copii. Micuţii, de la mare la mic, se numesc: Ella Rae (născută în 2003), Michael (născut în 2006), Brendan Joseph (născut în 2008), şi mezina Grace Margaret (născută în 2010).

image

Trebuie să o menţionăm şi pe Kris Jenner, căci până la urmă este o mamă eroină, care a trecut prin nu mai puţin de şase naşteri. Amintim copiii rezultaţi din căsnicia cu avocatul Robert Kardashian: Kourtney, Khloe, Kim şi Rob. Lista continuă cu cele două fiice provenite din relaţia cu Bruce Jenner, aka Caitlyn Jenner: Kylie şi Kendall.

image

Şi Heidi Klum merită să fie în acest top, căci fotomodelul ea a adus pe lume patru copii sănătoşi, din care 3 în timpul căsniciei cu Seal (Lou, Henry, Johan), şi o fetiţă dintr-o relaţie pe care a avut-o înainte să-l cunoască pe Seal (o fetiţă pe nume Leni).

Vedete care au născut mai mulţi copii: Victoria Beckham, Tori Spelling şi Jools (soţia lui Jamie Oliver)

O familie numeroasă au şi Victoria şi David Beckham, care sunt părinţii unor copii extrem de frumoşi şi de talentaţi. Îl amintim pe Broklyn, care doreşte să urmeze o carieră în modelling, pe Romeo, care de asemenea a apărut în diverse clipuri publicitare pentru diferite branduri, tânărul Cruz, care se pare că se fereşte deocamdată de bliţurile aparatelor de fotografiat, şi micuţa Harper, care fură privirile tuturor deîndată ce intră într-o încăpere.

image

Şi Tori Spelling a trecut prin patru naşteri. Ea şi soţul ei, Dean McDermott, sunt părinţii ai patru copii: Finn, Stella, Hattie şi Liam. O familie extrem de frumoasă, care a trecut, de-a lungul timpul, peste mai multe încercări. Vă amintiţi, probabil, de nenumăratele infidelităţi ale lui Dean, dar şi internările frecvente ale lui Tori în clinici de reabilitare.

image

Şi Jools, soţia bucătarului celebrul Jamie Oliver, este o mamă eroină. Aceasta a adus pe lume cinci copii, ai căror nume cu siguranţă vă vor stârni răsul. Aşadar, cei patru sunt: Daisy Boo, Poppy Honey, Buddy Bear, Petal Blossom şi River. Au avut inspiraţie, nu?

image

foto: arhivă ok!Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE