Vedete care au pierdut sarcini

21 februarie, 2018
FotoJet (7) jpeg

Şi-au dorit să devină mame, însă norocul n-a fost de partea lor. Aceste celebrităţi au suferit probleme majore pe timpul sarcinii şi au ajuns să avorteze neintenţionat.

Gwen Stefani

image

Au circulat numeroase zvonuri legate de o posibilă sarcină şi iată că cei de la RadarOnline confirmă faptul că faimoasa cântăreaţă de 48 de ani chiar a fost însărcinată. Din păcate, vorbim la trecut, deoarece se pare că mama a trei băieţi a pierdut sarcina, spre dezamăgirea enormă a ei şi a iubitului ei, Blake Shelton. Şi tocmai pentru că durerea fostei gravide este atât de mare, Gwen ia acum în calcul retragerea în Oklahoma, locul natal al partenerului ei. În timp vom afla exact prin ce trece Stefani în aceste momente, dacă se confirmă sau se infirmă presupunerile actuale ale tabloidelor de peste Ocean.

Gwyneth Paltrow

image

Era cât pe ce să aducă pe lume al treilea copil cu fostul său soţ, Chris Martin, însă destinul i-a fost potrivnic. În timpul căsniciei cu fostul ei partener, actriţa de 45 de ani a rămas însărcinată pentru a treia oară, însă n-a putut duce la bun sfârşit sarcina. Chiar ea a declarat că era în pericol de moarte în timpul dificilei sarcini.

Nicole Kidman

image

Frumoasa actriţă a suferit mai multe pierderi de sarcină în timpul căsniciei cu Tom Cruise, motiv pentru care cei doi foşti soţi au şi adoptat doi copii, pe Isabella şi pe Connor. După divorţul de superstarul hollywoodian, Nicole şi-a refăcut viaţa alături de Keith Urban, cu care are doi copii biologici – pe Sunday Rose şi pe Faith Margaret.

Victoria Beckham

Alături de tatăl celor patru copii ai ei, David Beckham

La cât se fertilă s-a dovedit a fi – având patru copii cu soţul David Beckham – nici nu ne-am fi gândit că a avut vreodată probleme de asemenea natură, încât să-i provoace un avort. Dar iată că s-a întâmplat la un moment dat acest lucru, spre dezamăgirea întregii ei familii, care ar fi primit cu braţele deschise nou membru.

Jennifer Aniston

image

Toată lumea credea că ambiţia profesională a împiedicat-o pe actriţă să devină mamă în timpul căsniciei cu Brad Pitt. Fals! Problemele medicale se pare că ar fi stat în calea fericirii ei pe vremea când îşi dorea mai mult ca orice să cunoască maternitatea. Mai multe surse din anturajul lui Jen au declarat că Aniston a suferit cel puţin două avorturi spontane când era încă doamna Pitt.

Demi Moore

image

Are trei fiice cu fostul ei soţ, Bruce Willis, şi ar fi devenit din nou mamă cu mare drag în timpul mariajului cu Ashton Kutcher, însă acest lucru n-a mai fost posibil pentru actriţa de 54 de ani. Mai grav a fost că avortul spontan suferit de Demi i-a şi îndepărtat pe cei doi soţi şi a dus, într-un final, la divorţul lor.

Sharon Stone

Şi-a îndeplinit, până la urmă, visul de-a deveni mamă

N-a ascuns nimănui că a pierdut trei sarcini în perioada ei fertilă. Poate acesta a şi fost motivul pentru care a adoptat trei copii ulterior, pe Roan, Laird şi Quinn.

Pamela Anderson

image

Vedeta serialului Baywatch a declarat, la un moment dat, că a pierdut o sarcină în momentul în care era căsătorită cu Kid Rock. Însă acesta n-a confirmat spusele blondei fatale, ci chiar a negat că vedeta ar fi fost vreodată însărcinată pe perioada mariajului lor.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg