Vedete care au pozat complet dezbrăcate când erau însărcinate

30 iunie, 2016
miranda kerr w magazine  width 580 jpeg

Într-o lume în care sute de poze cu vedete dezbrăcate ies la iveală în spaţiul online, cu sau fără voia lor, şi în care Instagramul a devenit noua reţea de imagini deocheate şi sexy, o singură categorie scapă de etichetele de “scandalos”, “vulgar” şi “pornografic”: fotografiile cu celebrităţi însărcinate – indiferent că sunt parţial sau complet goale.

Să ne amintim de faimoasa copertă Vanity Fair din august 1991, cu o Demi Moore gravidă în 7 luni şi purtând doar, ei bine, nimic. Avea doar 28 de ani şi aştepta să o aducă pe lume pe Scout, fiica ei şi-a lui Bruce Willis. Poza cu ea dezbrăcată avea să dea naştere trendului în care gravide celebre pozează fashionable în industria frumuseţii.

Demi Moore

Ce alte vedete i-au urmat şi au pozat dezbrăcate când erau însărcinate?

Modelul Miranda Kerr a pozat cel mai provocator dintre cele care s-au dezbrăcat de haine când erau însărcinate, pentru revista W, pe când era gravidă cu singurul ei copil, Flynn - pe care îl are cu Orlando Bloom.

image

Alanis Morissette a postat chiar ieri pe contul ei de Instagram o poză cu ea complet goală, cu sarcina în toată splendoarea sa, comentând: "trebuie să fii foarte delicat cu femeile pentru că sunt oamenii care ajută cel mai mult din lume, pentru că nasc alte persoane"

image

Modelul Alessandra Ambrosio a făcut parte dintr-o campanie de publicitate pentru bijuteriile Vivara, pozând dezbrăcată în cadre alb-negru, purtând doar bijuteriile brandului brazilian.Pe atunci, în 2012, era gravidă cu al doilea copil, Noah Phoenix.

image

Christina Aguilera s-a dezbrăcat de haine şi de inhibiţii, dar a fost atentă să-şi acopere nurii cu mâinile, pentru un pictorial în V Magazine, pe când era gravidă cu al doilea ei copil, o fetiţă pe nume Summer Rain, născută în august 2014.

image

Actriţa din Glee, Naya Rivera, l-a născut pe fiul ei în septembrie 2015, dar nu înainte de-a poza nud pentru un pictorial în Yahoo Style.

image

Supermodelul Cindy Crawford s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea pe când era gravidă în 7 luni cu Presley, primul ei copil. Acest pictorial atât de intim şi de graţios e întâmpla în iunie 1999, pentru revista W.

Cindy Crawford

Şi modelul german Claudia Schiffer - care deţine recordul celor mai multe apariţii pe copertele revistelor din lume! - a pozat în aceeaşi manieră precum predecesoarele sale pe coperta Vogue ediţia germană, cu mâinile acoperindu-şi sânii. Şi este printre puţinele blonde care au acceptat provocarea de-a poza dezbrăcate în timpul sarcinii. Este vorba de a treia, mai exact: fetiţa Cosima Violet, adusă pe lume în 2010.

image

Kourtney Kardashian a fost aproape dezbrăcată pentru shootingul din DuJour, dar având în vedere transparenţa materialului... e ca şi cum ar fi nud. Curajul de-a poza astfel vine în cazul celei de-a treia sarcini ale starletei.

Kourtney Kardashian

Kelly Rowland a urmat modelul Alessandrei Ambrosio în ceea ce ţine de poziţia aleasă pentru shootingul din 2014: după perdele, goală complet şi cu sarcina la vedere. Şi, desigur, bijuteriile - singurele care o "îmbracă".

image