Vedete care au pozat complet dezbrăcate când erau însărcinate

30 iunie, 2016
miranda kerr w magazine  width 580 jpeg

Într-o lume în care sute de poze cu vedete dezbrăcate ies la iveală în spaţiul online, cu sau fără voia lor, şi în care Instagramul a devenit noua reţea de imagini deocheate şi sexy, o singură categorie scapă de etichetele de “scandalos”, “vulgar” şi “pornografic”: fotografiile cu celebrităţi însărcinate – indiferent că sunt parţial sau complet goale.

Să ne amintim de faimoasa copertă Vanity Fair din august 1991, cu o Demi Moore gravidă în 7 luni şi purtând doar, ei bine, nimic. Avea doar 28 de ani şi aştepta să o aducă pe lume pe Scout, fiica ei şi-a lui Bruce Willis. Poza cu ea dezbrăcată avea să dea naştere trendului în care gravide celebre pozează fashionable în industria frumuseţii.

Demi Moore

Ce alte vedete i-au urmat şi au pozat dezbrăcate când erau însărcinate?

Modelul Miranda Kerr a pozat cel mai provocator dintre cele care s-au dezbrăcat de haine când erau însărcinate, pentru revista W, pe când era gravidă cu singurul ei copil, Flynn - pe care îl are cu Orlando Bloom.

image

Alanis Morissette a postat chiar ieri pe contul ei de Instagram o poză cu ea complet goală, cu sarcina în toată splendoarea sa, comentând: "trebuie să fii foarte delicat cu femeile pentru că sunt oamenii care ajută cel mai mult din lume, pentru că nasc alte persoane"

image

Modelul Alessandra Ambrosio a făcut parte dintr-o campanie de publicitate pentru bijuteriile Vivara, pozând dezbrăcată în cadre alb-negru, purtând doar bijuteriile brandului brazilian.Pe atunci, în 2012, era gravidă cu al doilea copil, Noah Phoenix.

image

Christina Aguilera s-a dezbrăcat de haine şi de inhibiţii, dar a fost atentă să-şi acopere nurii cu mâinile, pentru un pictorial în V Magazine, pe când era gravidă cu al doilea ei copil, o fetiţă pe nume Summer Rain, născută în august 2014.

image

Actriţa din Glee, Naya Rivera, l-a născut pe fiul ei în septembrie 2015, dar nu înainte de-a poza nud pentru un pictorial în Yahoo Style.

image

Supermodelul Cindy Crawford s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea pe când era gravidă în 7 luni cu Presley, primul ei copil. Acest pictorial atât de intim şi de graţios e întâmpla în iunie 1999, pentru revista W.

Cindy Crawford

Şi modelul german Claudia Schiffer - care deţine recordul celor mai multe apariţii pe copertele revistelor din lume! - a pozat în aceeaşi manieră precum predecesoarele sale pe coperta Vogue ediţia germană, cu mâinile acoperindu-şi sânii. Şi este printre puţinele blonde care au acceptat provocarea de-a poza dezbrăcate în timpul sarcinii. Este vorba de a treia, mai exact: fetiţa Cosima Violet, adusă pe lume în 2010.

image

Kourtney Kardashian a fost aproape dezbrăcată pentru shootingul din DuJour, dar având în vedere transparenţa materialului... e ca şi cum ar fi nud. Curajul de-a poza astfel vine în cazul celei de-a treia sarcini ale starletei.

Kourtney Kardashian

Kelly Rowland a urmat modelul Alessandrei Ambrosio în ceea ce ţine de poziţia aleasă pentru shootingul din 2014: după perdele, goală complet şi cu sarcina la vedere. Şi, desigur, bijuteriile - singurele care o "îmbracă".

image


Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg