Vedete care au probleme cu dependenţa de alcool

12 aprilie, 2016
1 kristin davis jpg jpeg

Din păcate, sunt multe persoane care dezvoltă depndenţa de alcool, din diferite motive: rebeliune, frustrări, pierderea cuiva drag etc.. Sunt probleme de zi cu zi cu care se confruntă oricine, inclusiv starurile. Nimeni nu este ferit de acest escapism iluzoriu şi multe şi-au expus trăirile public. Care sunt acele vedete care au probleme cu dependenţa de alcool? Iată câteva confesiuni făcute de ele!

Jada Pinkett Smith

Frumoasa actriţă care este căsătorită cu Will Smith, de 19 ani aproape,  a recunoscut că a avut probleme cu dependenţa de alcool. “Ajunsesem să beau două sticle de vin pe canapea şi mi-am dat seama că am o problemă. Am avut probleme cu alcoolul şi a trebuit să înfrunt durerea, oricare ar fi fost cauza, şi am găsit şi metode ca sa o rezolv. Din momentul în care mi-am dat seama, nu am mai băut. Sunt 8 ani de atunci”, spune Jada.

Jada a avut probleme cu alcoolul de mică

Joe Manganiello

Chipeşul soţ al Sofiei Vergara a întâmpinat şi el probleme cu dependenţa de alcool. “A existat o perioadă de 4 ani în care a trebuit să renunţ la alcool. Asta m-a împiedicat şi în carieră. Viaţa mea a fost ruinată pentru că eram fără casă, eram inconştient şi fără job, aşa că da, a meritat să renunţ la alcool”, spune actorul de 39 de ani.

Joe Manganiello a renunţat la alcool la momentul potrivit

Rob Lowe

Actorul a mărturisit cum şi-a dat seama că are nevoie de ajutor. “Bei o bere şi nu îţi dai seama de asta. Era o generaţie atât de diferită. Dar fără să îţi dai seama, devine o parte importantă din viaţa ta până în punctul în care... eh, am decis că am nevoie de ajutor”.

Rob Lowe cu fiul său

Kristin Davis

Simpatica actriţă din “Sex and the City” a avut o confesiune cutremurătoare despre dependenţa de alcool. “Credeam că nu apuc 30 de ani. Serios, nu ştiam de ce, dar nu credeam. E un lucru foarte ciudat de spui, ştiu. Poate pentru că beam foarte mult în tinereţe. Beam foarte mult şi acum nu mai beau deloc, pentru că atunci m-am gândit că s-ar putea să ajung o epavă. Moartă într-un accident. Aveam  o perspectivă fatalistă asupra situaţiei la un moment dat.”.

Kristin Davis a avut o mărturisire şocantă

Drew Barrymore

Actriţa, care tocmai a anunţat că divorţează a treia oară, a recunoscut că a început uşor cu dependenţa. “Fumam ţigări de la 9 ani. Fumam constant şi când ieşeam în oraş, făceam orice era rău să fac. Mă gândeam că dacă pot fuma, pot şi bea. Mai întâi cu prietenii, apoi pe furiş, beam nu ca să mă distrez, ci ca să mă îmbăt… ce am făcut a devenit tot mai rău, nu îmi păsa de ce zice lumea”.

Drew are 41 de ani.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg